Takip Et

Büyükşehir’in yaptığı yol kullanılmadan bozuldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Çine Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolu, yapımından kısa süre sonra yağan ilk yağmurda bozuldu. Bozulan yolda yama çalışması başlatıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Karpuzlu Karayolu ile Çöğürlük Mahallesi arasında kalan ve OSB’nin de ulaşımını sağlayan yolun, yaklaşık 4 yıldan fazla yapılması için beklendiğini belirten yatırımcılar, yapılan yolun da ilk yağmurla bozulduğunu ifade etti.

“İSTEKSİZ VE ZORLAMA İLE YAPILDIĞI İÇİN BU DURUMUN YAŞANDI”

Çine Kaymakamlığı ve OSB yönetiminin taleplerini Aydın Büyükşehir Belediyesi uzun süre sonra yatırım planına alınan OSB yolu, Eylül ayı içerisinde asfaltlanmaya başlandı. Asfaltlanan 2.2 kilometrelik yol, Ekim ayı içerisinde kullanılmaya başlanmıştı. 5 Kasım günü meydana gelen şiddetli yağmurla birlikte yeni yapılan yolun birçok bölgesinde göçükler ve tahribat meydana geldi. Yeni yapılan yolun ilk yağışlarda zarar görmesini tepki gösteren bölgedeki yatırımcılar ve vatandaşlar, isteksiz ve zorlama ile yapıldığı için bu durumun yaşandığını belirtti. Halkın parası ile yapılan yatırımların kalıcı ve sağlıklı olması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, OSB bölgesine kalitesiz işçilik yapılmasının akla ve mantığa aykırı olduğunu dile getirdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.