Takip Et

SON DAKİKA

“Buharkent’i çamur, çukur ve toza teslim ettiler”

27 Mart 2024, Çarşamba 18:02

     


Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sokaklarda yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Erol, “Parke taşı döşenmesi gereken yollar yama yapılarak daha kötü hale getirildi, Buharkent sahipsiz değil, vatandaşlar bu duruma tepki gösteriyor” dedi.

Başkan Erol, yaklaşık bir yıl önce Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri tarafından yapılan kanalizasyon çalışmalarında tahrip olan yolların bir yıl sonra düzeltme işlemine başlandığını ancak yapılan yolların düzeltilmesi gerekirken daha da kötü hale getirildiğini ifade etti.

Başkan Erol yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık bir sene önce Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri Buharkent’in tamamında kanalizasyon alt yapı çalışmaları yaptı. Ve bütün sokakları tahrip etti. Yürünemez hale getirdi. Çamur, çukur, toz halinde teslim ettiler. Zemin kaplamalarını yapmalarını temenni ediyorduk. Bir sene sonra anca zemin kaplamalarına başlandı.

Bir yıldır büyük bir eziyet çekiyoruz. Tahrip olan sokakların yama yapılacak hali kalmadı. Biz parke taşlarını sıfırdan yeniden yapılmasını istemiştik. Yama yapmaya başladılar, ki yama görüntüleri de çok kötü. Yolları tamamen berbat hale getirmiş durumdalar.

Buharkent sahipsiz değil. Vatandaşlar bu duruma tepki gösteriyor. Tamamen taşların sökülüp parke taşı döşenmesi gereken sokaklar varken, yama yapılması sokakları daha kötü duruma getirdi. Buharkent’in sokaklarını ulaşım konusunda sıkıntılı hale getirdiler.” (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler