Takip Et
  • 26 Temmuz 2024, Cuma 14:01

LÖSEV'den kanserle mücadele eden ailelere et desteği

LÖSEV, kanserle mücadele eden ailelere destek olmaya devam ediyor. Kurum, yıl boyunca on binlerce aileye taze kırmızı et ve et ürünleri sağlayarak, beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor. Özellikle Kurban Bayramı'nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde bu destek 81 ilde kesintisiz sürdürülüyor.

LÖSEV'in Mutlu Et Projesi kapsamında sağladığı protein desteği, lösemi ve kanser tedavisi gören hastaların sağlığı için hayati önem taşıyor. Araştırmalar, yeterli protein alımının hastalığın iyileşme sürecini hızlandırdığını ve vücut direncini artırdığını gösteriyor. Kanser hastalarının sağlıklı bireylere göre yüzde 50 daha fazla protein ihtiyacı olduğu biliniyor.

Aydın'da da yapılan et ve et ürünleri dağıtımıyla LÖSEV, kanserle mücadele eden ailelere desteğini sürdürüyor. LÖSEV'e kayıtlı hasta ve aileleri, taze et ve et ürünlerine ulaşarak bu yardımlardan faydalanıyor. Hasta ve aileler, LÖSEV'in sağladığı bu destekle, beslenme konusunda endişe duymadıklarını belirterek, bağışçılara teşekkür ediyorlar.

Hasta ailelerinden biri, "LÖSEV sayesinde ne salgın, ne yoksulluk ne de hastalık belimizi bükemedi. Sofraya ne koyacağım diye hiç düşünmedim. LÖSEV’e bağış yapan hayırseverlere biz de hayır dualarımızı sunuyoruz, Allah bağışlarını kabul etsin, Allah razı olsun" diyerek duygularını dile getirdi. (DUYGU DİLEK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.