Takip Et
  • 23 Kasım 2023, Perşembe 10:46

Gazeteci Erman Çetin aday adayı oldu

Aydınlı Gazeteci Erman Çetin, AK Parti'den Efeler Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Aday adaylığı müracaat evraklarını AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu'na teslim eden Çetin, "Bugün burada, sizlere hitap etmekten büyük bir onur duyuyorum. 25 yıl boyunca gazetecilik mesleğinde hizmet ettim, Aydın'ın nabzını tuttum ve Aydının sesi oldum. Bugüne kadar edindiğim deneyim ve birikimle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki Ak Parti’den Efeler Belediye Başkan adayı adaylığı müracaatımı gerçekleştirmiş olmanın heyecanını yaşıyorum" dedi.

Çetin, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Gazetecilik mesleğinde edindiğim tarafsızlığı, şeffaflığı ve bu şehrin meseleleri ile ilgili bakış açımı göz önünde bulundurarak belediye başkanlığı sürecinde de bu şehre değerli bir katkı sağlayacağıma yürekten inanıyorum. Bu sebeple, Aydın‘ın en büyük ilçesi Efeler'in geleceğini birlikte şekillendirmek adına aldığım sorumlulukla bugün karşınızdayım.

25 yıl boyunca şahit olduğum her bir başarı ve her bir zorlu süreç, Aydın'a olan sevgimizi ve bağlılığımızı daha da pekiştirdi. Belediye başkanlığı adaylığımı, Türkiye Yüzyılı vizyonunda şehrimizin daha ileriye gitmesi, sizlerin yaşam kalitesinin artması için bir fırsat olarak gördüğümü belirtmek isterim.

Siz değerli hemşehrilerimin duaları ve destekleriyle, bir gazeteci gözüyle şehrimizi daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir yer haline getirmek için el birliğiyle çalışacağımıza inancım tamdır." (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.