Takip Et

“Germencik’e hizmet etmek için aday adayı oldum”

MHP Germencik Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Erdinç Vural, tvDEN ekranlarında yayınlanan, gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Baş Başa” programına konuk oldu. Tecrübeli akademisyen Vural, Germencik ilçesinin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini analiz ettiklerini belirterek, ilçede yapılması gereken her şeye bir proje gözü ile baktıklarını söyledi.

VATANDAŞLAR ADAY OLMASINI İSTEDİ

Kısa bir süre önce akademisyen kimliği ile canlı yayın konuğu olan Doç. Dr. Erdinç Vural, o gün yayınlanan programdan sonra Aydın’dan, Germencik’ten ve diğer merkezlerden “Neden aday olmuyorsun?” sorusuna muhatap olduğunu söyledi. Vural, “Programınızı çok geniş bir kitle izlemiş. Özellikle köy kahvelerinde çok izlenmiş. Beni arayanlar benim aday olmam gerektiğini söyledi. Vatandaşlar ‘bize okumuş, eğitimli, ne yapacağını bilen, belediye başkanı lazım, aday ol’ diyerek aradılar, yolda önüme geçip bu taleplerini ilettiler. Bu gibi talepler 1-2 kişiden eğil. Çok fazla kişiden gelinceye kadar düşündüm. Çok zor bir karar da olsa bu yola koyulduk” dedi.

“GERMENCİK’İN SORUNLARINA VE YAPILMASI GEREKENLERE HAKİMİZ”

Projelerle çalışma planı oluşturduğunu belirten tecrübeli akademisyen, MHP Germencik Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Erdinç Vural, “Germencik ilçemizde yapılması gereken tüm konulara hakimiz. Neler yapılması gerektiğine bakıp, bunlara göre projeler oluşturacağız. Sorunların büyük bir bölümüne hakimim. Germencik’te ne eksik, neler yapılması ve bunlar nasıl yapılacak hepsi hakkında bir çalışma planımız var. Kaynak nereden bulunacak ne şekilde ilerlenecek, bunların her birini analiz ediyoruz. Yapamayacağımız, sonunu getiremeyeceğimiz bir işe asla girmeyiz. Bu zamana kadar başladığımız her projeyi tamamladık. Bundan sonra da şiarımız bu olacaktır. Bugüne kadar 7-8 tane proje bitirdim ben. Bunların içinde bakanlık projeleri de var. Hepsinden alnımızın akı ile çıktık” diye konuştu.

YAPAY ZEKAYA GERMENCİK’İ SORMUŞ

Germencik ilçesinin sorunları ve yapılması gerekenlerin ne olduğunu yapay zekaya sorduğunu söyleyen MHP Germencik Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Erdinç Vural, “Germencik Belediyesi ya da halkı için neler yapılabilir diye yapay zekaya sordum. Bana o kadar güzel cevaplar verdi ki, onları hemen analiz ettik. Yapay zeka bana halkla konuşmamı söyledi. İnanın çok önemli verileri benimle paylaşan yapay zeka, teknolojinin geldiği bu noktada önemlidir diye düşünüyorum. Özetle biz halktan gelecek olan taleplerin projelendirilmesini sağlamak için kolları sıvadık. Biz halkımızın bizden ne istediğine bakıp, analiz edip projelendirme çalışmalarına hemen başlayacağız” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZ NE İSTİYORSA PROJELENDİRECEĞİZ”

Germencik’te yaşayan insanların sorunlarını, ilçeye yapılması gereken hizmetleri tüm detayları ile incelediğini anımsatan MHP Germencik Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Erdinç Vural, bunları adaylık sürecinde tüm detayları ile kamuoyu ile paylaşacaklarının altını çizdi. Vural, özellikle gençlerin bazı taleplerini yerinde dinlediğini belirterek, sosyo-kültürel çalışmalar ile gençlerin de taleplerine cevap verileceğini belirtti. (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.