Takip Et
  • 6 Ekim 2024, Pazar 19:29

“1 Yıl Geçti, 57 Devlet Harekete Geçmedi!”

Aydın’da, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği soykırımın 1. yıldönümü dolayısıyla “1 Yıl Geçti, 57 Devlet Harekete Geçmedi” başlığı altında bir basın açıklaması düzenlendi. Köklü Değişim Aydın Temsilciliği tarafından Aydın Kent Meydanı’nda düzenlenen programa, çok sayıda kişi katıldı.

Açılış konuşmasını Köklü Değişim Aydın İl Temsilcisi Abdulmelik Kılıç yaptı. Ardından, Köklü Değişim Aydın Temsilciliği adına basın açıklamasını Ferhat Subaşı gerçekleştirdi. Subaşı, konuşmasında Gazze’deki zulme karşı sessiz kalan yöneticileri eleştirerek, bu sessizliğin bir ihanet olduğunu vurguladı. Ayrıca, artık sözlerin yetersiz kaldığını ve orduların harekete geçmesi gerektiğini ifade etti.

Programda ayrıca, yöneticiler, âlimler, kanaat önderleri ve medya mensuplarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla, “İsrail sorunu” ve “Filistin’in Kurtuluşu” için 10 maddelik çözüm önerisi kamuoyuyla paylaşıldı.

Etkinlik, yapılan dua ile sona erdi. Katılım sağlayan herkese teşekkür edilerek, Filistin halkının yanında olunmaya devam edileceği mesajı verildi. (MEHMET AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.