Takip Et
  • 2 Temmuz 2024, Salı 17:16

Aydın’da mücadeleye devam ediliyor

Aydın’ın Efeler ilçesinde gerçekleşen suç unsurları ile mücadeleye devam ediliyor. Haziran ayı boyunca yapılan ŞOK Uygulama ekiplerince çok sayıda suçlu ile suç unsuru ele geçirildi.

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, suç ve suçlularla mücadelede etkin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ŞOK, Yol ŞOK ve Mobil Park Uygulama ekipleri, özellikle suç yoğunluklu bölgelerde Drone destekli operasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Tren Garı, Otogar, AVM’ler, alışveriş merkezleri, okul çevreleri ve şehir giriş-çıkışlarında gerçekleştirilen uygulamalar, Mobil PTS sistemiyle desteklenerek kontroller sıklaştırıldı.

2024 yılı Haziran ayı içerisinde yapılan çalışmalar ve uygulamalar neticesinde:

52 bin 575 şahıs sorgulanırken, 91 aranan şahıs yakalandı. 11 bin 553 araç sorgulandığı ve 4 araç ele geçirildiği belirtilirken, ekiplerce 2 bin 305 olaya müdahale edildiği kaydedildi.

ELE GEÇİRİLEN SUÇ UNSURLARI

Yapılan uygulamalarda:

2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 14 adet fişek, 4 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği, 11 şahıstan toplam 409 gram uyuşturucu madde ve 2 şahıstan toplam 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği açıklandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.