Takip Et
  • 2 Haziran 2017, Cuma

Dünkü yazımla ilgili zorunlu bir açıklama

Dünkü yazımda, Efeler ilçesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sayın Muzaffer Arslan’ın Duran Teke’nin iddiasıyla Vali Bey tarafından, görevden alındığıyla ilgili bir yazım çıkmıştı. Sayın Muzaffer Arslan’ın avukatı Kürşat Ahmet Uğur’un verdiği bilgileri okurlarıma aynen aktarıyorum:

“Vakıf Başkanı Sayın Muzaffer Arslan, 22 Mayıs 2017 günü Efeler Kaymakamlığına resmi dilekçeyle müracaat ederek görevinden ayrılmak istediğini beyan ediyor. Efeler Kaymakamlığı, bir üst yazıyla keyfiyeti Aydın Valiliğine bildiriyor. Vali Ömer Faruk Koçak’tan resmi yazı Efeler Kaymakamlığına ulaşıyor. Bu yazıyla Muzaffer Arslan’ın eski görev yeri olan Milli Eğitim Müdürlüğüne geri dönmesi uygun görülüyor.”

Görüldüğü gibi, Duran Teke’nin iddia etmiş olduğu Muzaffer Arslan’ın Aydın Valisi tarafından görevden alınmadığı ortadadır. Kendi isteğiyle görevden ayrılmış olduğu ortaya çıkıyor. Sözün sonu şudur: Duran Teke, Muzaffer Arslan’a hukuken ve ahlaken iftira suçunu işlemiştir. Bundan sonrasında da AK Partilileri ve İslamcı düşünce topluluğuna iftiralar da beraberinde aynı suç kapsamındadır.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.