Takip Et
  • 29 Haziran 2024, Cumartesi 14:36

İYİ Parti Aydın'da istifalar devam ediyor

Aydın'ın Efeler ilçesinde mali müşavir olarak hizmet veren ve aslen Yenipazarlı olan Sabri Küçük, İYİ Parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. Küçük, 2017 yılında büyük beklentilerle başladığı parti serüvenini, yaşadığı zorlukları ve hayal kırıklıklarını anlattı.

İYİ Parti Aydın İl ve İlçe Teşkilatlarında istifa depremi devam ediyor. Partisinden istifa edenlerin ardından Sabri Küçük de istifa ettiğini duyurdu.

2017 yılında İYİ Parti'nin kuruluş aşamasında Meral Akşener ile görüşen Aydınlı birkaç kişiden biri olduğunu belirten Küçük, "Çok büyük zorluklar yaşadık. Terörist ilan edildik, himmet usulü para toplamakla suçlandık. Genel başkanın konuşma yapacağı kürsünün elektriğini kestiler, gaz tenekesinin üstünde konuşma yaptırdılar. Taşrada bizler yokluk içinde imece usulle partimizin örgütlenmesini gerçekleştirdik" dedi.

“KENDİME ŞİAR EDİNDİM"

Küçük, partiye olan bağlılığını ve verdiği emeği vurgulayarak, "Doğru mu yaptım? Evet doğru yaptım. Hiçbir pişmanlığım yok. Bugün olsa gene yaparım. Siyasetten hiçbir beklentim olmadı, olmayacak. Hayatım boyunca kendimden veren oldum. Veren el alan elden üstündür. Bunu hayatım boyunca kendime şiar edindim" ifadelerini kullandı.

“UYANMAMA, İRKİLMEME SEBEP OLDU”

Partisinde Aydın Efeler ilçesi meclis üyesi olarak görev yaptığını ve bu görevi onurla yerine getirdiğini belirten Küçük, "Biz bugünün iktidarına karşı kurulmuş bir partiyiz. Kurucu genel başkanın Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmesi uyanmama, irkilmeme sebep oldu. Yazık, ben ve benim gibi her şeyini iyi ve hasane tutumla bu harekete verenlere" diyerek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Sabri Küçük'ün istifası, İYİ Parti'de yaşanan istifa dalgasının bir parçası olarak dikkat çekiyor. Parti içindeki gelişmelerin ve istifaların nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor. (SERKAN SARAÇOĞLU)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.