Takip Et
  • 26 Temmuz 2024, Cuma 10:31

Yenipazar'da Kur’an Kursu öğrencileri keyifli bir gün geçirdi

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde, Abdurrahman Bey Camii'nde Kur’an-ı Kerim eğitimi alan çocuklar ve gençler, Yenipazar Gençlik Merkezini ziyaret ederek keyifli bir gün geçirdiler.

Ziyaret kapsamında, çocuklar ve gençler Gençlik Merkezi'ni gezerek merkez hakkında bilgi aldılar. Gençlik Merkezi yetkilileri, öğrencilere merkezde sunulan olanaklar ve aktiviteler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından öğrenciler, Gençlik Merkezinde akıl ve zeka oyunları oynayarak hem eğlendi hem de öğrendiklerini pekiştirdi. Çeşitli sportif aktivitelerde de bulunan çocuklar, gün boyunca enerjilerini atarak keyifli anlar yaşadı.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yenipazar Gençlik Merkezi yetkilileri, “Gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak için merkezimizde çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Bugün de Abdurrahman Bey Camii'nden gelen çocuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyduk. Onların burada eğlenerek öğrenmesi ve sosyalleşmesi bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve gençler, günün sonunda memnuniyetlerini dile getirerek Gençlik Merkezine teşekkür etti. Yenipazar Gençlik Merkezi, bu tür etkinliklerle çocukların ve gençlerin sosyal gelişimine katkı sağlamaya devam edecek. (SERKAN SARAÇOĞLU) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.