Takip Et

Arıkan'ın Söke halkını kandırdığı video ile belgelendi

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan'ın hayvan barınağı konusunda verdiği sözü tutmaması, Söke halkını kandırması video ile belgelendi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sağ kolu Fatih Akkentli’yi harcayarak CHP Genel Merkezinde aday olması için kamp kurduğu ve Söke Belediye Başkanı olmasını sağladığı, yerel seçimlerde Kuşadası’na bir kere gitmezken seçilmesi için bölgesine 16 defa gittiği Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan’ın Söke halkını nasıl kandırdığı bir video ile belgelendi.

Çerçioğlu tarafından aday gösterilen Arıkan’ın yerel seçimler öncesi Söke Hayvan Barınağı için, "Biz barınağın temelini 10 gün önce attık biliyorsunuz. O gün ben orada tarih verdim. Mevcut adaylarla birlikte 19 Mayıs'ta yeniden davet ediyorum, beraber keseceğiz kurdeleyi. Hep beraber güzel bir açılış yapacağız. Mustafa Başkan hangi tarih dediyse, o tarihte açtı" diyor.

Arıkan'ın 19 Mayıs'ta açılacağını söylediği hayvan barınağı, aradan 3 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen hala hizmette değil. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.