Takip Et
  • 18 Eylül 2024, Çarşamba 16:31

Söke, belediye başkanını arıyor

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, yerel seçimlerin ardından gözlerden kayboldu. Söke’nin birçok sorunuyla ilgilenmek ve seçim dönemi verdiği sözleri yerine getirmek yerine Yunan Adaları’nda tatil yaptığı iddia edilen Arıkan’a, vatandaşlar sosyal medyadan tepki gösteriyor.

Seçim döneminde Sökeli seçmenlere hayvan barınağı ve taziye evi gibi projeler için tarih verip açılış yapacağını açıklayan Arıkan, aradan geçen sürede bu projelerin temelini bile atmadı. Bunun yanında, ilçenin çöp sorununa çözüm bulamayan, belediye personelini emekliliğe zorlayan ve emekli olmayanların da çalışma koşullarını değiştiren Başkan Arıkan’ın Söke’ye neden geri dönmediği merak konusu oldu.

Sökeliler, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla hem Başkan Arıkan'a hem de onu aday yapan CHP’ye tepki gösteriyor. Vatandaşlar, Başkan'ın sadece nikah törenlerinde göründüğünü, yangında, afette ve Söke'nin kurtuluş günü törenlerinde ise ortalıkta olmadığını belirtiyor. Kendisine ulaşamadıkları için sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışan ilçe halkı, Başkan Arıkan’ın seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirmesini istiyor. (HABER MERKEZİ) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.