Takip Et

Duygu'yla Ege'den bu hafta Kavaklıdere'de

Yeni bölümleriyle her Cuma 21.00'da tvDEN ekranlarından izleyici karşısına geçen Duygu'yla Ege'den programının bu haftaki durağı Muğla'nın güzel ilçesi Kavaklıdere'ye bağlı Ortaköy Mahallesi oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın başta olmak üzere Ege Bölgesindeki köyden mahalleye geçen kırsal kesimleri ziyaret ederek bölge halkının yaşamını, kültürünü ve ürettiği ürünleri izleyiciye anlatan Duygu Dilek'in hazırlayıp sunduğu Duygu'yla Ege'den bu haftaki programı doğası ve muhteşem manzarasıyla gören herkesi kendine hayran bırakan, ormancı köyü Ortaköy Mahallesinde geçiyor. Bölge halkının hayat hikayesi, geçim kaynakları, gündelik hayatlarını konu alan programda Dilek, hem eski yaşamlardan izleri izleyiciyle buluşturacak hem de doğayla baş başa geçen yaşamlardan kesitler sunacak. Muğla'nın güzel ilçelerinden biri olan Kavaklıdere'ye bağlı mahallede yaşayan vatandaşlarla yapılan sohbetin yanı sıra çıntar toplama, çıntar pişirme, hayvancılık ve arıcılık gibi konular da ele alınacak. Mahallede yaşayan çok sayıda vatandaşın en önemli geçim kaynaklarından biri olan ormancılıkla ilgili de bilgiler sunulacak.

Mahallenin doğal güzellikleri, Kavaklıdere Belediyesi tarafından mahalleye yapılan değerli yatırımların yanı sıra insanların sıcaklığı da izleyicilere bir kez daha bölge halkının misafirperverliğini hatırlatacak.

Dilek'in eğlenceli sunumu ve mahalle sakinlerinin sohbetiyle izleyenleri yine ekrana kitleyecek olan program bu akşam 21.00'dan tvDEN'de (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.