Takip Et

Aydın’da başkanın işyeri kurşunlandı

Aydın'da son dakika gelişmesi yaşandı.

Aydın’ın Köşk ilçesinde Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Gölcük’e ait işyeri kurşunlandı. Olayı gerçekleştiren şüphelinin ise, arandığı ifade edildi.

Olay, Köşk Çarşı Mahallesi Eski Nazilli Caddesi’nde 02:15 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Köşk Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Gölcük’ün oğlu Ali Rıza Gölcük ile birlikte işlettiği kahve ve baharat dükkanına 2 el ateş edildiği öğrenildi. İlçede bugün kurulan semt pazarında tezgahını açtıktan sonra dükkana gelen Ali Rıza Gölcük’ün durumu fark etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Daha sonra da olay yeri inceleme ekiplerinin de sevk edildiği baharatçı dükkanında inceleme yapıldı.

Mahallede bir görgü tanığının ifadesine göre, cadde üzerinde önce 6 el havaya ateş açıldığı ve motosikletli bir kişi tarafından da işyerine 2 el ateş açıldığı ifade edildi. Polis ekiplerinin olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.