Takip Et

'Aciz başkan' dedi tepki yağdı

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı olarak atanan Fatih Demir, Koçarlı - Çakırbeyli yolundaki yıllardır çözülemeyen çöp sorunu hakkında sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak duruma tepki gösterdi. Çöp yığınlarında oluşan duman nedeniyle şikayetlerini dile getiren Demir, ilçedeki durumu eleştirdi. Ancak vatandaşlar, Demir’e bu sorunun yaklaşık 60 yıldır devam ettiğini ve partisinin eski belediye başkanının bile bu durumu "asırlık sorun" olarak nitelendirdiğini hatırlattı.

Vatandaşlar, "Daha ilçenin yıllardır çözülemeyen sorununu bilmiyor, ilçe başkanı olmuş. Partisinin kapısından hiç girmediği çok belli" şeklinde eleştirilerde bulundu.

Göreve henüz yeni başlayan Demir'in, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’ya yönelik "Çöp dağlarını yaratan aciz belediye başkanı" sözleriyle yaptığı çıkışa, CHP Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Secem Kaplan'dan da yanıt gecikmedi. Kaplan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Beş yıl boyunca ilçenin girişinde çöp yığınları birikti. Kurban Bayramı'nda kokudan evlerimizde duramadık. Beş yıldır bu sorunu halledemediğiniz gibi, şimdi tepeden bakarak eleştiriyorsunuz. Bu çöplük yaz kış demeden yandı. Biz dile getirdiğimizde ‘asırlık sorun’ diyordunuz, çözemediniz. Şimdi bekleyin, sosyal belediyeciliği en iyi yapan Cumhuriyet Halk Partili belediye bu sorunu çözecek. Sakin ol, başkan.” (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.