Takip Et

Yeniköy 1912 Spor sezona galibiyetle başladı

Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Yeniköy 1912 Spor, 1. hafta karşılaşmasında Yazıderespor’u konuk etti. Koçarlı Vali Şenol Engin Stadyumu'nda Pazar günü saat 16:00’da başlayan maçta hakem Ahmet Eser düdüğü çaldı. Yardımcı hakemler İsmail Kır ve Ertuğrul Özcoşar ile gözlemci Bahadır Örsbaş da karşılaşmayı takip etti.

Yeniköy 1912 Spor, maça hızlı başladı. 7. dakikada 31 numaralı forma ile sahada olan Yaşarcan Alacaoğlu, topu ağlarla buluşturdu ve ev sahibi ekip öne geçti. Maçın 19. dakikasında ise 39 numaralı formasıyla Ahmet Seçkin Yavuzbaş, skoru 2-0’a taşıyan golü kaydetti.

Yazıderespor, 40. dakikada 89 numaralı forma giyen Gürkan Efe’nin golüyle umutlandı ve skoru 2-1’e getirdi. Maç boyunca sıkça sarı kartların kullanıldığı mücadelede, Yeniköy 1912 Spor, sahasında elde ettiği bu galibiyetle sezon başlangıcını güçlü bir şekilde yaptı.

Yeniköy 1912 Spor’un yardımcı antrenörü Oğuz Aydemir, maç sonucunun ardından yaptığı açıklamada, “Geçen sezonu şampiyonlukla bitirdik. Bu sezon da umutluyuz. Kardeşlerimize güveniyoruz. Geçen sezon yakaladığımız disiplini bu sezonda da devam ettirmek hedefimiz. Haftaya Koçarlı Belediye Spor ile karşılaşmamız var. O maça hazırlanıyoruz. 3 puanı alıp şampiyonluk yolunda devam etmek istiyoruz” dedi.

Maç sonucunda Yeniköy 1912 Spor, yeni sezonun ilk galibiyetini alarak moral buldu. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.