Takip Et
  • 13 Mayıs 2024, Pazartesi 20:21

Başkan Kaya sevinçlerine ortak oldu

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Yazıdere Mahallesi’nde bulunan Özel AY&SU Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi’nde İncirliova Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ etkinliğine katıldı.

İncirliova’nın Yazıdere Mahallesinde bulunan ve içerisinde engelli ve yaşlı bireylerin rehabilitasyon gördügü ve yaşadığı bakım merkezinin bahçesinde düzenlenen Yaza Merhaba etkinliğinde Başkan Kaya, eşi Füsun Kaya ile birlikte yer aldı. Bakım merkezi sakinlerinin morallerini yükseltmek ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen organizasyonda, engelli vatandaşlar ve koca çınarlar hem gönüllerince eğlendi hem de sergiledikleri performanslar ile katılımcıları eğlendirdi. Başkan Kaya, yoğun programına rağmen sık sık ziyaret ettiği engelli vatandaşlar ve koca çınarların eğlencesinde de yanlarında oldu.

 

“ENGELLİLERİMİZİN VE BÜYÜKLERİMİZİN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Bakım merkezi sakinleri ile birlikte eğlenen, sevinçlerine ortak olan Başkan Kaya, düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, “Belediyemizin de katkıları ile Özel AY&SU Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi’nde düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ etkinliğinde engelli vatandaşlarımız ve değerli büyüklerimiz ile buluştuk. Ekiplerimiz günler öncesinden engelli kardeşlerimiz ve koca çınarlarımızı bu etkinliğe hazırladı. Bugün de biz onlarla bir araya gelerek, sevinçlerine ortak olduk. Bilgi, birikim ve hayat tecrübelerinden faydalandığımız kıymetli büyüklerimiz ile gülen yüzlerinde hayat bulduğumuz engelli vatandaşlarımızın morallerini yükseltmek adına çok güzel bir etkinlikti.

Bakım evi sakinlerimizi bu toplumun önemli parçası olarak görüyor ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak, sosyal hayatta karşıladıkları engelleri ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışmak, bu doğrultuda yapılan faaliyetlerin öncüsü ve destekçisi olmak en önemli önceliğimiz. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve değerli büyüklerimize, Rabbimden sağlıklı, huzur dolu bir ömür diliyor, etkinlikte emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler iyi günlerinde sevinçlerine, kötü günlerinde kederlerine ortak olmak bilinci ile her zaman engelli vatandaşlarımızın ve büyüklerimizin yanlarında ve hizmetlerinde olduk, olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. (SELİME AYDEMİR) 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.