Takip Et
  • 21 Ağustos 2024, Çarşamba 16:50

“Çine’mize hayırlı olsun”

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’de yapımı tamamlanmak üzere olan 75 Yataklı Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Savaş, “Bu önemli yatırımda emeği geçenlere teşekkür ediyor, şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ile Ömer Özmen, AK Parti Aydın İl ve Çine İlçe Teşkilatı Üyeleri parti binasında bir araya geldi. Bir süre gerçekleşen istişare toplantısının ardından, ilçedeki yatırımlar incelendi.

İlk olarak 2024 yılsonuna kadar hizmete geçmesi planlanan 75 Yataklı Çine Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunulurken, AK Parti heyetine Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ve Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Zafer Alkaya da eşlik etti. Yüklenici firma yetkilileri, devam eden inşaat hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, “Kapasitelerini arttırarak sürekli yenilerini hizmete aldığımız hastanelerimizde, güçlü altyapıları ve kadrolarıyla sağlık alanındaki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Milletvekilimiz Ömer Özmen, İl Başkanımız Gökhan Ökten ve teşkilatımızla birlikte yılsonuna doğru açmayı planladığımız 20 bin metrekare kapalı alanı ve 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanemizin inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Modern cihazlarla donatılmış hastane projemizin tamamlanmasıyla hemşehrilerimizi fiziki koşulları iyileştirilmiş sağlık hizmetleriyle buluşturacağız. Bu önemli yatırımda emeği geçenlere teşekkür ediyor, şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Heyet buradan da ilçe için büyük önem taşıyan, kapalı ve açık 2 adet yüzme havuzu, halı saha, tenis kortu ve birçok branşı içerisinde barındıran Çine Gençlik Merkezi inşaat alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yaklaşık 30 milyon liraya ihale edilen Çine Gençlik Merkezi’nde en geç yıl sonuna kadar ilçe gençliğinin hizmetine sunulacağı belirtildi. (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.