Takip Et
  • 28 Eylül 2024, Cumartesi 17:16

Aydın’da Fun A Day oyun evi açıldı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Gamze Aşcıoğlu ve sınıf öğretmeni Gizem Karabulut’un ortak girişimi olan Fun A Day oyun evi, kapılarını açtı.

Açılış kurdelesini Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkan vekili Uğur Ambarlı ile birlikte kesen kurum sahiplerine büyük bir kalabalık eşlik etti. Açılış etkinliğinde konuşan Aşcıoğlu, hayallerindeki oyun alanını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

EĞİTİM VE EĞLENCENİN BULUŞMA NOKTASI

Gizem Karabulut, 9 yıllık deneyimiyle çocukların eğitimine katkıda bulunmayı hedeflediğini ifade etti. Oğlunun doğumuyla birlikte, çocukların hem oyun oynayabileceği hem de eğlenerek öğrenebileceği bir ortam yaratma fikrinin doğduğunu vurguladı.

DONANIMLI ALANLAR VE AKTİVİTELER

Fun A Day Çocuk Kulübü, sinema salonu, doğum günü kutlama alanları ve çeşitli atölyelerle donatılmış durumda. Çocuklar burada hem oyun oynayabilecek hem de eğitsel faaliyetlere katılabilecek.

ZİYARETÇİLER BEKLENİYOR

Fun A Day, Aydın’ın Adnan Menderes Mahallesi, Yeşilırmak Caddesi, Residans B Blok No 23’te yer alıyor. Aşcıoğlu, aileleri kafe alanlarında misafir etmekten mutluluk duyacaklarını belirterek, herkesi kulüplerine davet etti.

Açılışın ardından katılımcılara oyun alanları gezdirildi. (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.