Takip Et

Aydın’da lezzettin adresi: PoPide Restaurant

Aydın’ın Efeler ilçesi Girne Mahallesi’nde hizmet veren PoPide Restaurant, kaliteli ve lezzetli ürünleri ile dikkat çekiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pideden, kebaba bir çok çeşit yemeğin bulunduğu restoran dönerinin lezzeti ile dikkati üzerine çekiyor.

“DÖNERİMİZE ÇOK BÜYÜK BİR RAĞBET VAR”

Girne Mahallesi’nde yaklaşık 4 aydır hizmet veren PoPide Restaurant işletme sahibi Şükrü Yamaç (28), hizmetleri hakkında bilgi verdi. Baba mesleğini devam ettirmek için açtığı mekanın 4 ay gibi kısa zamanda Aydınlılardan yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Yamaç, “Babam bu meslekten olduğu için mesleğe girmeyi tercih ettim. Abim, amca çocuklarım da aynı mesleği yapıyor. Aslen Koçarlılıyım, biliyorsunuz oranın pidesi meşhur, tahinli pidesi meşhurdur. Çocukluğum Koçarlı’da geçtikten sonra bir dönem askeri geçmişim oldu. Askerlikten önce çalıştığım bu meslekte, askeri personel olarak görev yaptıktan sonra da çalışmaya karar verdim. PoPide Restaurant yaklaşık dört aydır hizmet vermekte. Dört aya göre çok iyi gidiyoruz, Aydın halkı bizi çok sevdi. Dönerimize çok büyük bir rağbet var, ızgaramız seviliyor. Özellikle pidemiz çok tercih ediliyor. Gelen müşterilerimizin çoğu Aydın’da ilk defa bu kadar güzel pide yediklerini söylüyor. Her ürünümüzü kaliteli yapmaya özen gösteriyoruz. Restoranımızda ızgara çeşitlerimiz, pide çeşitlerimiz, döner çeşitlerimiz ve çorbamız var. Ayrıca tatlı çeşitlerimizde var, en çok tercih edilen tatlımız da tahinli pidemiz. Herkesin gelip de “Ben tahinli istiyorum“ dediği tek yer burası” ifadelerini kullandı.

ASKER, POLİS VE ŞEHİT AİLELERİNE İNDİRİM

Askerlik geçmişi olduğu için, iş yerinde polis ve askerlere yüzde 20, şehit ailelerine ise yüzde 50 indirim uygulanmadığını ifade eden Yamaç, “Bu yazıyı aslında reklam amaçlı yazmadık, hiçbir sayfada bu şekilde reklam yoktur. Sadece dükkânımın belirli bir bölümündeki alanda mevcuttur bu yazımız. Benim geçmişim de askeri personellik olduğu için böyle bir güzellik yapmak istedim. Çok güzel geri dönüşler alıyorum bununla ilgili. Çoğu insan bu indirimi görmüyor aslında, kasaya geldiklerinde fark ediyorlar ve çok mutlu oluyorlar. Bütün meslektaşlarımı bekliyorum, bütün şehit aileleri de misafirimizdir” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.