Takip Et

“Kimse Söke ve Ortaklarda çöp şiş yemek istemiyor”

İstanbul’da yaşayan Aydınlı Köşe Yazarı Ahmet Gözen, “Ben İstanbul’da dostlarıma çöp şişimizden övgü ile söz ederken, onlar da bana ‘Biz domuzu eti yemek istemiyoruz’ yanıtını veriyor” dedi.

Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Hacıaliobası Mahallesi'nde bulunan bir çiftlikte, jandarma ekiplerince 1 ton kullanıma hazır vaziyette domuz eti ele geçirilmişti. Aydın’da daha öncede aynı şekilde domuz eti ele geçirilmesi, gündeme gelmişti.

İstanbul’da 60 yıldır yaşadığını belirten ve orada müteahhitlik yaptığını dile getiren Ahmet Gözen, İstanbullu dostlarına karşı büyük mahcubiyet yaşadığını ifade etti. Aydın’da da evi bulunduğunu dile getiren Gözen, “İstanbullu dostlarıma karşı çok büyük mahcubiyet yaşıyorum. Onlara Aydın’ın Ortaklar çöp şişinden övgüyle söz ediyorum ama onlar, ‘Biz domuzu eti yemek istemiyoruz’ yanıtını veriyor” diyor. İstanbul’dan çıktıklarında, Balıkesir’de yemek molası verip, Aydın’da durmadıklarını söylüyorlar. Bu sözler beni mahcup ediyor” diye konuştu.

Aydın’da domuz eti ile ilgili haberlerin şehre büyük zarar verdiğini kaydeden Gözen, “Bu olaylarla ilgili Devletin ilgili organları harekete geçmeli ve bu konuyla ilgili önlemler almalı. Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlükleri, zabıta ekipleri ve kolluk kuvvetleri bu domuz eti skandalına dur demeliler. Şimdi tam turizm sezonu öncesi yaşanan domuz eti skandalı, tüm şehrimize zara veriyor. Ortaklar ve Söke’de kimse çöp şiş yemek istemiyor. Aynı tedirginlikten dolayı diğer sektördeki esnafımız hatta otelcilerimiz bile zarar görüyor” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.