Takip Et

SON DAKİKA

Halit Germen: “Bunun adı iftiradır, montajdır”

25 Mart 2024, Pazartesi 14:27

     


Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, hakkında çıkan iddialarla ilgili basın açıklaması düzenledi. Açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Dün gece saatlerinde sosyal medyaya servis edilen bir montaj ses kaydı beni hem çok üzdü hem de diğer yandan çok sevindirdi. Üzüldüm, çünkü tüm hayatı boyunca hem ticarette hem de özel hayatımda bu konularla ilgili hiç kimseyle en ufak bir problem dahi yaşamadım. Bunun adı iftiradır. Öyle ‘çamur at izi kalsın siyaseti’ artık bitti. Bu halkı 5 yıl daha böyle ucuz numaralarla kandırmanıza müsaade etmem.

Bu arada montajı da becerememiş kabiliyetsizler. Öyle ses kaydı mı olur? Bir taraftan da sevindim bu montaj ses kaydına. Evet, yanlış duymadınız sevindim. Çünkü kaybedeceklerini kendileri de anladı. Bu ucuz numaralara başvurmaları, bu çaresizlik yüzünden.

Oy uğruna üzerime çamur atmaya kalkan bu arkadaşlar için tüm yasal süreçleri avukatlarım başlatıyor. Bizi ve bize gönül veren arkadaşlarımızı kimse inandığımız bu yoldan geri döndüremez. Bilsinler ki inandığımız yoldan dönmeyiz, Germencik sevdamızı kimseye değişmeyiz. Tüm sevenlerime, tüm destek veren kardeşlerimize sesleniyorum. Kalan son 5-6 günde çok daha fazla çalışacağız. Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız hep beraber kazanacağız.” (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler