Takip Et
  • 13 Eylül 2024, Cuma 09:49

Aydın’ın minik öğrencilerinden Rektör Kent’e ziyaret

Efeler Ekrem Çifci İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, İlköğretim Haftası kapsamında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i ziyaret etti.

Rektörlük binası Senato Salonu’nda gerçekleşen ziyarette minik öğrencilere, Efeler Ekrem Çifçi İlkokulu Müdürü Hayrul Karakuş ve Sınıf Öğretmeni Hülya Arslan eşlik etti. Ziyaretçilerine ADÜ hakkında bilgi veren ve öğrencilerin sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, öğrencilere merak duygusu içinde araştırmalar yapmalarını, hayatın her alanında düzenli ve disiplinli olmalarını tavsiye etti.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Rektör Bülent Kent, “Eğitim, bir ülkenin geleceğini inşa eden en güçlü araçtır. Geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımız, yarının liderleri, bilim insanları ve topluma yön verecek bireyler olacak. Çocuklarımızın öğrenmeye olan meraklarını, okula başlamanın heyecanını, sevincini ve gözlerindeki ışıltıyı hiç kaybetmemelerini diliyorum” dedi.

Ziyaret, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in minik öğrencilere teşekkür belgesi ve hediye takdim etmesinin ardından sona erdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.