Takip Et
  • 7 Ekim 2024, Pazartesi 10:04

Sökespor Tire’den ‘Şen’ döndü

Sökespor  sezona Tirede Galibiyetle  Başladı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sökespor, sezonun ilk maçında deplasmanda İzmir temsilcisi Torbalıspor’u 2-1 yenerek sezona moralli bir başlangıç yaptı. Tecrübeli futbolcu Mustafa Şen'in attığı iki gol, Sökespor’a galibiyeti getirdi.

Tire Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Sökespor sahaya Emre Kızılboğa, Ünal Erkeç, Mehmet Elma, Yiğit Ferhat Genç, Mustafa Şen, Mehmet Can Edis, Anıl Yıldırı, Adnan Erdem, Emirhan Kılınç, Berkant Kavar ve Recep Orta on biriyle çıktı. İlk yarıda iki takım da karşılıklı ataklarla etkili olmaya çalıştı, ancak ev sahibi Torbalıspor, 45. dakikada Fatih’in attığı golle 1-0 öne geçti ve devreye bu skorla girildi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Sökespor, oyun kontrolünü ele alarak 72. dakikada Mustafa Şen'in golüyle beraberliği yakaladı. Bu golle moral bulan Sökespor, 82. dakikada yine Mustafa Şen’in attığı müthiş golle skoru 2-1’e getirerek üstünlüğü sağladı. Maç sonunda Sökespor, 2-1’lik galibiyetle sahadan ayrılarak sezona 3 puanla başladı.

Galibiyetin ardından, Sökesporlu oyuncular ve teknik heyet galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Kulüp Başkanı Gökhan Atalay, futbolcularını ve teknik ekibi kutlayarak, "Bizlere bu 3 puanı hediye eden tüm oyuncularımıza teşekkür ederim" dedi.

Teknik direktör Mehmet Moğul ise, “Geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık. Düzenli ve disiplinli çalışmamızın karşılığını 3 puanla aldık. Bu galibiyet, lige iyi bir başlangıç yapmamız açısından çok önemliydi. Tüm futbolcularıma, yönetimimize ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.