Takip Et
  • 5 Ekim 2024, Cumartesi 09:32

Söke Ticaret Odası, 50. Kuruluş Yıldönümünü kutladı

Söke Ticaret Borsası 50 Yaşında

Söke Ticaret Odası, 50. kuruluş yıldönümünü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen bir kokteyl ile kutladı.

Söke'deki Golf Turizm Tesisleri’nde gerçekleşen etkinliğe, Aydın Valisi Yakup Canbulat, Söke Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülgen, Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muhammet Ali Künkçü ve çevre ilçelerden birçok ticaret odası yöneticisi katıldı.

Törende konuşan Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, odanın 50 yıllık geçmişinde emeği geçen tüm başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Bu başarıları hep birlikte elde ettik. Bugünlere gece gündüz çalışarak geldik ve bu başarıda, başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, tüm büyüklerimizin desteğini hissettik. Onların vizyonuyla daha da büyük işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, konuşmasında Söke Ticaret Odası ve Söke Ticaret Borsası’nın başarılarını takdir ederek, "Söke Pamuğu’nun coğrafi işaretle tescillenmesi çok önemli bir başarıdır. Söke Ticaret Borsası, bu konuda öncü bir rol üstlenmiştir. Ayrıca, Söke’nin sanayi açısından cazip bir yatırım merkezi olması, bu bölgeyi daha da değerli kılmaktadır" diye konuştu. Hisarcıklıoğlu, TOBB’un Söke’ye bir okul kazandırmış olmasından da büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Aydın Valisi Yakup Canbulat da etkinlikte yaptığı konuşmada, Söke Ticaret Odası ve Ticaret Borsası’nın, bölgenin ekonomik gelişiminde oynadığı önemli role dikkat çekti. Canbulat, Söke’nin sanayi ve tarım alanındaki potansiyeline vurgu yaparak, Ticaret Odası’nın bu alanda gösterdiği başarıların altını çizdi.

50. yıl kutlamaları, kurucu başkanlar ve geçmiş dönem yöneticilerine plaket takdimi ile son buldu. Tören, 50. yıl pastasının kesilmesiyle tamamlandı. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.