Takip Et
  • 29 Eylül 2024, Pazar 13:25

Çine'de Belediye Başkanvekili düğün salonunu birbirine kattı

Çine'de Belediye Başkanvekili ve Çipaş Yönetim Kurulu Başkanı'nın düğünde personelle yaşadığı gerginlik tartışma yarattı.

Çine’de bir düğün töreninde yaşanan olay, CHP'li Belediye Mevlis Üyesi ve Başkanvekili, aynı zamanda belediye bünyesindeki Çipaş şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Mustafa Demir’in, düğün salonu personeliyle yaşadığı tartışmanın ardından gündeme geldi. İddiaya göre, Çine Belediye Başkanı'nın düğün salonlarının kapanış saati olarak belirlediği 00:15 talimatına rağmen, düğün salonu çalışanları gece 1'e kadar idare etti. Ancak, müziğin kapatılması gerektiği konusunda bir personelin uyarısının ardından olaylar gelişti.

Başkan Demir’in, iddialara göre, personelin uyarısına sert tepki gösterdiği, sinkaflı sözlerle hakaret ettiği ve sorumlu personelin işten çıkarılması gerektiğini söylediği belirtildi. Demir’in "Bu kişiyi bir daha burada görmeyeceğim, pazartesi işten çıkaracağım" dediği ve ardından fiziki saldırıya varan bir gerginlik yaşandığı ifade ediliyor. Demir ve alkollü olduğu iddia edilen yanındakiler tarafından personelin üstüne yüründüğü ve bir kişinin yumruk attığı da öne sürüldü.

Bu olay, Çine Belediyesindeki çalışanlar arasında endişe ve tedirginlik yaratırken, belediye bünyesinde son dönemlerde işten çıkarmalar ve yer değişikliklerinin artması da personelin korku içinde çalışmasına neden oldu. Belediye çalışanları, seçim sonrası yaşanan bu sürecin, sanki farklı bir partinin yönetime geldiği izlenimini uyandırdığını dile getiriyor.

Çine Belediye Başkanı'nın olayla ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.