Takip Et
  • 24 Haziran 2024, Pazartesi 15:34

Çine'de ücretsiz yaz spor okulları başlıyor

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları, 1 Temmuz'da başlıyor. Yaz tatilini Çine'de geçirecek çocuklar için düzenlenen spor okulları, çeşitli branşlarda eğitimler sunacak.

Başvurular, E-devlet üzerinden ve İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda yapılabiliyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından, gruplar 27 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da Çine Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Yaz Spor Açılış Töreni'nde açıklanacak.

 

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Gök, basketbol, futbol, güreş, judo, kadınlara yönelik egzersiz, karate, oryantiring, voleybol ve yüzme olmak üzere 9 farklı spor dalında kurs açacaklarını belirtti. Gök, "Çocuklarımız ve gençlerimiz spora yönelerek yaşamları boyunca sporu alışkanlık haline getirip iyi bir sporcu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için ücretsiz yaz spor okulu açıyoruz. Çocuklarımız hem eğlenceli bir yaz geçirecekler hem de kendilerini geliştirecekler" dedi.

Gök, Yaz Spor Okulları'na desteklerinden dolayı Kaymakam, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü'ne teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.