Takip Et

Keşkekçi Hülya’nın hikayesi panel konusu

Aydın’ın Efeler ilçesi Kuyulu Mahallesinde yıllardır keşkeği ile adından söz ettiren Hülya Yardımcı girişimciliği ve tüm kadınlara örnek olan kişiliği ile ADÜ’de düzenlenecek olan “Şiddete Karşı Ses Ol” temalı seminerde konuşmacı olarak yerini alacak.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADEM) iş birliği ile Aydın’da Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü Paneli düzenlenecek.

Panele, Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu, Dr. Öğretim Üyesi, Hicabi Arslan, Öğretim Görevlisi Aslıhan Topal, Adnan Menderes Müzesi Uzmanı Sevilay Durmuş ve Kadın Girişimci Keşkekçi Hülya konuşmacı olarak yer alacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

27 Kasım Pazartesi günü saat saat 11:00’de Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Sahnesinde düzenlenecek olan panelde, ‘Şiddete Karşı Ses Ol’ konulu panelde Kadın girişimci Keşkekçi Hülya olarak bilinen Hülya Yardımcı başarı hikayesini anlatacak.

Panele katılacağı için heyecanlı olduğunu dile getiren Hülya Yardımcı, “Bu teklif geldiğinde hiç düşünmeden evet dedim. İçimdeki volkanı size anlatamam. O kadar mutluyum ki. Hayat mücadelemle girişimci kadın olarak seminere davet ediliyorum. Kardeşlerime öncü olacağım. Benim için çok güzel bir duygu. Ne anlatabilir ne söylenebilir sadece yaşamak lazım. Yüreğim o kadar geniş ki. Çok duyguluyum. Hocalarımın yanında olmak benim için bir şeref. Panele beni davet eden, organize eden ve beni layık gören herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.