Takip Et
  • 19 Eylül 2024, Perşembe 10:38

EA Tenisli İsmail Ege, Marmaris’te şampiyon oldu

Aydın’ın tenisteki öncü markası olan EA Tenis Spor Kulübü başarılarına başarı katmaya devam ediyor. EA Sporcusu İsmail Ege Önen, Muğla’da katıldığı turnuvada şampiyon olarak Aydın’ı gururlandırdı.

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Marmaris Tenis Akademisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 14 Yaş Haftasonu Turnuvası’nda EA Tenis’i temsilen İsmail Ege Önen mücadele etti. Turnuvada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Önen, şampiyonluğu göğüsleyerek büyük bir başarıya imza attı.

“BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ”

Şampiyon sporcusunu tebrik eden EA Tenis Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “EA Spor Kulübü olarak, sporcumuz İsmail Ege Önen’in 12-15 Eylül tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programı kapsamında Marmaris Tenis Akademisi’nde düzenlenen 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda birinci olmasından büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. İsmail Ege’yi bu önemli başarısından dolayı yürekten tebrik ediyor, azmi ve disiplinli çalışmaları sayesinde elde ettiği bu şampiyonluğun, gelecekteki başarılarının habercisi olacağına inanıyoruz. Bu süreçte İsmail Ege’nin yanında olan ailesine, antrenör ekibimize ve emeği geçen herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. EA Spor Kulübü olarak sporcularımızın her zaman yanında olacağımızı ve gelecekte de nice başarılara birlikte imza atacağımıza inancımız tamdır” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.