Takip Et
  • 18 Eylül 2024, Çarşamba 11:06

EA Tenis’li Enver Eren Marmaris’te 3.oldu

Aydın’ın tenisteki öncü markası olan EA (Engin Arslan) Tenis Spor Kulübü sporcusu Enver Eren Kiremit, Marmaris’teki turnuvayı 3.tamamladı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 12-15 Eylül tarihleri arasında Marmaris Tenis Akademisi’nin düzenlediği 14 Yaş Haftasonu Turnuvası’nda mücadele eden EA Tenisli Enver Eren, oynanan müsabakalar sonucunda turnuvayı üçüncü tamamladı.

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programı kapsamındaki organizasyonda Enver Eren Kiremit’in turnuvadaki mücadelesi izleyenler tarafından takdir topladı.

Turnuvayı üçüncü tamamlayan sporcusu Enver Eren Kiremit için EA Tenis Spor Kulübü tebrik mesajı yayınladı. Açıklamada; “Enver Eren Kiremit’in Marmaris Tenis Akademisi'nde düzenlenen 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvası'nda üçüncü olmasından büyük bir memnuniyet ve onur duyuyoruz. Enver Eren'i, azmi ve kararlılığıyla elde ettiği bu önemli başarı için içtenlikle tebrik ediyoruz. Bu başarının, sporcumuzun gelecekteki büyük zaferlerine giden yolda önemli bir adım olduğuna inanıyoruz. Bu süreçte Enver Eren'in yanında olan ailesine, antrenörlerimize ve emeği geçen tüm ekibimize teşekkürlerimizi sunarız. EA Spor Kulübü olarak sporcularımızın her zaman destekçisi olmaya ve onların gelişimini sürdürmeleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz. Gelecekte de nice başarılara birlikte ulaşacağımızdan eminiz” ifadeleri kullanıldı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.