Takip Et

Emektar okul müdürü Aydın veda etti

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Erol Aydın, 44 yıllık görev hayatını tamamlayıp emekliye ayrıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nden 1980 yılında mezun olan ve aynı yıl görevine başlayan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Erol Aydın, emekliye ayrıldı. Aydın’ın sevenleri, meslektaşları ve ailesi, Efeler Zincirlihan Otel ve Restoran’da bir veda yemeği organize etti.

Cumhuriyet tarihinde en uzun öğretmenlik yapanlar arasında yer aldığı belirtilen Erol Aydın için düzenlenen veda yemeği organizasyonunda zaman zaman duygusal anlarda yaşandı. İlk görevini Ankara Gazi Lisesi’nde başladığını belirten Aydın, buradan da Şereflikoçhisar’a atandığını ve çok sayıda çeşitli okullarda görev yaptığını dile getirdi.

Aydın’a 1994 yılında atandığını belirten Erol Aydın, Germencik Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi’nde müdür olarak görev yaptığını, daha sonra da 2 yıl Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak hizmet verdiğini dile getirdi. 2010 yılında Süleyman Demirel Anadolu Lisesi müdürü olarak göreve başladığını belirten Aydın, buradaki 14 yıllık görev süresinin ardından artık emekli olmaya karar verdiğini ifade etti.

44 yıl eğitime emek veren Erol Aydın için düzenlenen sevenleri, bundan sonraki hayatı için sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu. (ERDAL AYDIN)

 

 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.