Takip Et
  • 28 Haziran 2024, Cuma 16:28

Başkan Özsu'dan “Kara Propaganda” uyarısı

Osmanlı Ocakları Aydın İl Başkanı Aykut Özsu, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde artan orman yangınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirterek bir açıklama yaptı. “Kara Propaganda” uyarısında bulunan Özsu, orman yangınlarının ciddi zararlar verdiğini ve bu yangınların hain terör örgütü PKK tarafından çıkarıldığına dair ciddi bulgular olduğunu ifade etti.

Osmanlı Ocakları Aydın İl Başkanı Aykut Özsu, yangınlar nedeniyle binlerce hektar ormanlık alanın küle döndüğünü, birçok canlı ve doğanın ciddi zararlar gördüğünü belirtti. Artan yangınlar nedeniyle Aydın da dahil olmak üzere birçok şehirde ormanlık alanlara giriş ve çıkışların yasaklandığını söyledi. Başkan Özsu, yangınlara karşı tüm halkın dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Sorumsuzca kurallara uymayanlar ve bu durumu fırsat bilip kara propaganda yürüten PKK'lı teröristlere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Özsu, "Eğer dikkat etmezsek bu yangınlar kasıtlı olarak artacaktır" dedi.

“HESABI EN AĞIR ŞEKİLDE SORULMALIDIR"

Yangınların kasıtlı olarak çıkarıldığına dair ciddi şüpheler olduğunu ifade eden Başkan Özsu, yangınların sorumlularının en ağır şekilde hesap vereceğini belirtti. Özsu, "Kurallara uymayan her kim olursa olsun hesabı en ağır şekilde sorulmalıdır" dedi.

Yangınlarla mücadelede ellerinden geleni ortaya koyan tüm yangın savaşçılarına ve devlete şükranlarını sunan Özsu, "Rabbim ülkemizi her türlü felaketlerden korusun, tek bir can tek bir ağaç kaybetmememiz dileğiyle" ifadelerine yer verdi. (DUYGU DİLEK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.