Takip Et
  • 5 Ekim 2024, Cumartesi 16:10

İzmirli Kadın Kooperatiflerinden Aydın’a Teknik Gezi

Kadın Kooperatiflerinin güçlendirilmesi amacıyla İzmir’de faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin yönetim kurulu üyeleri ve ortakları, Aydın’a teknik bir gezi düzenledi. Gezi, kadın kooperatiflerinin sürdürülebilirliklerini sağlama, kurumsal ve ekonomik kapasitelerini artırma ve kadınların kooperatifler yoluyla ekonomik ve sosyal hayata etkin katılımını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında, heyet Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş’ı makamında ziyaret etti. İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Aydın tarım sektörü hakkında bilgi verilen teknik gezi, Nazilli’de faaliyet gösteren ÖR-KOOP ve Koçarlı’da bulunan Tabiat Akıllı Köy ziyaretleriyle sona erdi.

Teknik gezi ekibine İzmir Kırsal Kalkınma ve Destekleme Şube Müdürü Ali Bal, Aydın Kırsal Kalkınma ve Destekleme Şube Müdürü Yakup Ezber ve Koordinasyon Şube Müdürü Adem Kaplan eşlik etti. İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, İzmir Kadın Kooperatifleri başkan ve üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, üretim süreçlerinde başarılar diledi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.