Takip Et

Aydın’ın o mahallesinin ulaşım sorununa çözüm istediler

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde İsabeyli Mahallesi bölgesinde toplu ulaşım sorunu yaşanıyor. Mahalle halkı yaşadıkalrı ulaşım soruna çözüm istedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Nazilli’nin en büyük kırsal mahallelerinden olan ve Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin (İİBF) İsabeyli yerleşkesinin de yakınında bulunan bölgede yaşamakta olan vatandaşlar, Nazilli Şehir İçi ve İsabeyli Birlik Şehir İçi minibüslerinin sefer sayılarının artırılması, güzergahlarının da İsabeyli Mahallesi Fatih Sultan Caddesi Doğu kısım bölgesine de tanımlanmasını istiyor.

Bölge sakinleri bu konuda Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğüne, mahallelerinden topladıkları imzalı dilekçelerini teslim etmelerine rağmen çözüm bulunmadığını belirtti.

Mahalle sakinlerinden olan Necip Sertöz, “Bizler Nazilli ilçesinin İsabeyli Mahallesi sınırları içerisinde Fatih Sultan Caddesi çevresinde yaşamaktayız. Yaşadığımız bölgeden Nazilli ve İsabeyli Mahallesine ulaşımlarımızı kendi araçlarımızın dışında başka araçlarla yani toplu taşıma araçları ile yapamamaktayız. Çünkü bizim yaşamakta olduğumuz bölgeye toplu taşıma araçları sıklıkla gelmemekte ve bölgemizden geçmemektedirler. Bizler mahalle sakinleri olarak Nazilli Şehir Minibüslerinin mahallemiz bölgesinden de geçmelerinin sağlanmasını istiyoruz. Yine İsabeyli şehir içi minibüslerinin Fatih Sultan Caddesi güzergahını da kullanmalarının sağlanmasını istiyoruz. Mahalle sakinlerimizden topladığımız imzalı dilekçelerimizi Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğüne teslim etmemize rağmen bugüne kadar herhangi bir sonuç alamadık. İlgililerin bu çok önemli ulaşım sorunumuzu çözmelerini istiyoruz” dedi. (DUYGU DİLEK) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.