Takip Et
  • 9 Mayıs 2024, Perşembe 10:21

Genç kadın benzin dökerek evi yakmak istedi

GENÇ KADIN BENZİN DÖKEREK EVİ YAKMAK İSTEDİ, POLİSE SÖYLEDİKLERİ ŞOKE ETTİ POLİSİN BELİNDEKİ SİLAHI GÖRÜNCE, "ÇEK ŞU SİLAHI ÖNÜMDEN, 7,65 HASTASIYIM BEN, ALDIM MI SIKARIM" DEDİ

Antalya’da bir kadın benzin dökerek içerisinde annesi ve oğlunun da bulunduğu evi yakmak istedi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın, ekiplerce ikna edilip ambulansa götürülürken yanında bulunan polis memuruna, "Şu silahı çek önümden. 7,65 hastasıyım ben, aldım mı sıkıveririm" dedi.

Olay, dün gece 23.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi 459 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen D.A. (32), annesi ve 13 yaşındaki oğlunun olduğu sırada ikametin içerisine benzin dökerek evi yakmak istedi. Annesi ve komşularının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda polis, sağlık, ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin görüşmesinin ardından ikna edilen D.A., ikametten çıkartılarak hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı. Polis ekipleri ile birlikte ikametten çıkan D.A. bu sırada yanında bulunan polis memuruna, "Bak şu silahı önüme koyup durma. 7,65 hastasıyım ben, çek şu silahı önümden. Aldım mı sıkarım bak" dedi.

D.A. olay yerinde bulunan ambulansla hastaneye götürülerken, annesi ve oğlu ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (İHA) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.