Takip Et
  • 26 Mart 2024, Salı 11:19

“Büyükşehir sadece tabela üstünde çalışıyor, sahada yok”

Gazeteci Emin Aydın’ın tvDEN’de yayınlanan programı “Baş Başa”nın konuğu, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk oldu. Aydın’da halen görevde olan Aydın Büyükşehir Belediyesi yönetiminin sadece reklam tabelaları üzerinde çalıştığını söyleyen Ertürk, “Sahada üretilen bir şey görmüyoruz. Büyük bir keşmekeş içinde Aydın, tabelada çalışıyor gibi bir algı yaratıyorlar ama sahada çalışmayı göremiyoruz” dedi.

Yaklaşık 3 aydır İYİ Parti Aydın İl Başkanı olarak görev yapan Ahmet Ertürk, adaylarının sahada çok güzel çalıştığını ifade ederek “Çoğu ilçemizde iddialıyız. Efeler’i yeniden kazanacağız. Zaten Efeler bizde tekrar kazanıp hizmete devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Kuşadası ilçesinde de İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp’in çok iyi bir çalışma yaptığına dikkati çeken Ertürk, “Halk tarafından da çok sevildi, sempatik bir yapısı var” ifadelerini kullandı. Söke ilçesinde de Mehmet Koyuncu ile seçim yarışında olduklarını ifade eden Ertürk, “Söke’de şunu fark ettim, vatandaş çok ilgi ve alaka gösteriyor. Genel Başkanımızın Söke ziyareti sırasında seçim otobüsü ile iftar alanına gittik. Oraya gidinceye kadar vatandaşlarımızın sevgi gösterilerine şahit olduk. Bu da çok sevindirici bir durum. Söke Belediye Başkan Adayımız Mehmet Koyuncu da çok güzel projeler ile geliyor” dedi.

Aydın’ın merkezinden itibaren bütün ilçelerinde bir trafik/ulaşım sorunu yaşandığını anımsatan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, “Aydın’ın bütün ilçelerde bir trafik sorunu var, keşmekeşlik var, otopark sorunu var. Dokunduğun yer elde kalıyor. ‘Aydın’da büyükşehir çalışıyor’ deniliyor ama çalışılan bir şey yok. Aydın’da sadece tabelalarda çalışılıyor. Şehrin görünümü ortada. Bugün Kuşadası turizm merkezi olan ilçemiz ve burada trafik allak bullak. Yani bir tek yön kavramı geliştirmişler, tek yön yapılabilir ama bu trafiğin akışını düzenleyecek şekilde yapılır. Aksine tek yön trafiğin akışını düzenlemediği gibi keşmekeş hale getirmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Vatandaşa bire bir ulaşmaya çalıştıklarını belirten İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, “Sizi tenzih ediyorum ama çoğu basın kuruluşu bizi görmezlikten geliyor. Bu konuda size çok teşekkür ediyorum. Bizim sesimiz oldunuz, bizim düşüncelerimizi, projelerimizi vatandaşımıza aktarmamızda bir elçi oldunuz. Sizin dışınızda kalan bazı basın organları bizi görmezden geliyor kısacası. Sanki iki parti yarışıyor gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Bu doğru değil, yani bizim adayımız Aydın Büyükşehir Belediyesi Adayımız veya diğer adaylarımız da son derece işinin ehli insanlar” diye konuştu. (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.