Takip Et

Cumhur İttifakı Germencik Seçim Ofisi açıldı

Aydın'ın Germencik ilçesinde Cumhur İttifakı Seçim Ofisi törenle açıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katıldığı açılışta Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, AK Parti Aydın il Başkanı Gökhan Ökten, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen de hazır bulundu.

Adalet Bakanı Tunç, açılışta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

‘’CUMHUR İTTİFAKI’NIN BAYRAMI’NI GERMENCİK’TE KUTLAMAYA HAZIR MIYIZ?’’

‘’Buradan rekor bir oy çıkacak. Gerek büyükşehirde gerek Halit Germen’e verilecek oyla inşallah AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücüyle hep beraber seçmenler olarak sandığa koşarak gideceğiz. Erken saatte gideceğiz ve oylarımızı kullanacağız. Germencik’te güzel bir zafer tablosunu Germenciklilere yaşatacağız inşallah.

Şimdiden Ramazan-ı Şerifiniz’i tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı gelmeden inşallah Milli İrade Bayramı’nı, Cumhur İttifakı’nın Bayramı’nı Germencik’te kutlamaya hazır mıyız? İki Bayramı kısa aralıklarla kutlayacağız inşallah. ‘’

‘’MUSTAFA SAVAŞ AYDIN İÇİN BÜYÜK ŞANS’’

‘’Önümüzdeki seçimlerden sonra yine 4 yıllık bir istikrar dönemine olacak. Dört yılda ülkemizin kalkınması için gece gündüz çalışacağız. Aydın için Mustafa Savaş büyük bir şanstır. Beraber Parlamentoda uzun süre görev yaptık. O üç dönem yaptı ve halen devam ediyor. Ben beş dönem yaptım ama Mustafa Savaş Başkanımız gerek mecliste yer aldığı komisyonlardaki başkanlıklarında gerek Aydın ile ilgili konularda çalışkanlığı ve beyefendi kişiliğiyle tanıyoruz.

‘’GERMENCİK’E HALİT ‘GERMEN’ YAKIŞIR’’

Halit kardeşimiz ile de burada tanıştık. İşte başka aday aramaya gerek yok. Germencik’e soyadı ‘Germen’ olan bir aday yakışır.’’

''DEVLETİMİZ DE MİLELTİMİZ DE BURADA FAZLA SÖZE GEREK YOK''

Cumhur İttifakı'nın MHP'Li Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen'in ''Cumhur İttifakı'nın çok kıymetli yöneticileri, dava arkadaşlarımız, Germencikliler hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Bugğn, sağ olun kırmadınız, Bakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile seçim ofisi açılışımıza geldiniz, sağ olun var olun, teşekkürler.'' şeklindeki kısa konuşması gülüşmelere neden oldu. 

Bakan Tunç'un ''Bu kadar mı? Yapacaklarını anlatsaydın biraz.'' sözlerinin üzerine araya giren Mustafa Savaş, 'Yapacaklarının teminatı benin Sayın Bakanım.'' şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Bunun üzerine Halit Germen mikrofonu tekrar eline alarak ''Yapacaklarımızı anlatıyoruz, devletimiz burada, milletimiz de burada, fazla söze gerek yok.'' diyerek sözlerini noktaladı.

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adnan Menderes'in memleketinde olduklarını vurgulayarak darbeci zihniyetin karanlık sayfalra gömülmesinde byüük payı olan vatandaşlara müteşekkir olduklarını belirtti.

‘’BU ÜLKEDE BİR DAHA BAŞBAKANLAR DAR AĞACINA ÇEKİLMESİN’’

‘’Değerli Hemşerilerim, temel hak ve özgürlüklerin alnını alabildiğine genişlettik. Türkiye’nin demokrasi standartlarını yükselttik. Bakınız bu 27 Mayıslar Adnan Menderes’in memleketindeyiz, o Yassıada zihniyetinin darağacına çektiği rahmetli Menderes’in şehrindeyiz. Bir daha bu ülkede başbakanlar, bakanlar darağacına çekilmesin. 27 Mayıslar olmasın, darbeler demokrasi bayramı olarak kutlanmasın diye çalıştık. Bir daha bu ülkede 12 Eylüller olmasın diye çalıştık. Gençler kırdırılmasın, kardeşçe yaşayalım ve bu ülkede bir daha 28 Şubatlar olmasın, temel hak ve özgürlüklerin önüne engel konulmasın, e-muhtıralar olmasın, terör olmasın diye gayret gösterdik.

Bu ülkede bir daha 15 Temmuzlar yaşanmasın diye sizlerle milletimiz le mücadele ettik. Darbeci vesayetçi anlayışı sizlerin onaylarıyla tarihe gömdük. Yaptığımı reformların en önemlisi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiydi. Türkiye’nin yönetim sistemi yıllarca parlamenter sistemi öve öve bitiremeyenler, gençler bilmiyor ama bizler yaşadık şu toplumun çoğu 90’lı yıllarda bir yılda bir değişen hükümetleri hatırlıyoruz. Değişen hükümetler krizlere, siyasi krizlere, anarşiye yol açardı. Çünkü o değişiklikler ve istikrarsızlık ortamı maalesef fakirleşmeye yol açardı. Ve o fakirleşme anarşiye neden olurdu.

O nedenle 15 Temmuz’da o karanlık geceyi milletimize yaşatmak isteyenlere karşı dimdik durduk ve aydınlığa çevirmeyi başardık. Sonrasında da Cumhur İttifakı olarak karar verdik ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne adım attık ve bu sistemle istikrarla üreten kalkınma üreten vatandaşlarımızın refahını arttırmaya yönelik bir yönetim sistemi, milletin doğrudan doğruya hükumeti belirlediği bir yönetim sistemini sizlerin oylarıyla hayata geçirmeyi başardık. Tüm kurumları demokratik hukuk devleti ilkesine uygun hale getirdik. Bunlar sizlerin, milletimizin onayıyla oldu. Ülkemizin demokrasi standardını yükselttik. Darbeci, vesayetçi anlayışı tarihin karanlık sayfalarına gömdük sizlere müteşekkiriz. ‘’

(ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.