Takip Et

“Aydın’ın dağlarından da ovalarından da sorun akıyor”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, “Dağlarından yağ, ovalarından bal akan Aydın’ımızın maalesef her tarafından sorun akıyor. Biz bu sorunları gidermek için göreve talibiz” dedi

Deva Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, 15 yıldan fazla süredir Aydın'da ticaretle uğraştığını belirterek, Aydın'ın ve Efeler ilçesinin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade etti.

“ARTIK GENÇ BAKIŞLAR, DİNAMİK BEYİNLERLE ÇÖZÜM VE FARKLILIK GELMESİ GEREKİYOR”

Esnafın ve halkın sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Osman Yasin Uzdu, kendisinin de halkın içinden biri olduğunu ve aynı sorunları kendisinin de çektiğini dile getirerek, "Açıkça söylemek gerekirse bu sorunların çözümü için aday oldum. İlçemize ve ilimize artık genç bakışlar lazım, dinamik beyinlerle çözüm odaklı insanlar ile bir farklılık gelmesi gerekiyor. İnşallah bu noktada gönlünüze girmeyi başarabilirim. Tabii ki siyaset uzun soluklu bir iş ve bu seçimlerde de yapabileceğimiz en güzel eleştirileri Aydın halkının mutlu olabileceği, dışarıda gülen yüzlerle dolaşabileceği Aydın'ı tekrar inşa etmek. Bu konuda ne katkım olursa yapacağım. Sizlerin sorunlarını çözebilmek için elimden gelen mücadele ve elimden gelen her şeyi yapıyor olacağım. Çünkü adaylık sürecin başladığında Deva Partisi’nin bana sunduğu bir sözleşme vardı ve biz buna imza attık. Bu başka bir partide olan ve uygulanan bir şey değil. Belediye Başkanı seçildiğim zaman yapacağım bazı konular var ve bununla ilgili verdiğim sözler var. Bunun başlıcaları kamu yararını sahip çıkmak, şeffaf bir belediyecilik, şeffaf bir yönetim ve katıla bilirlik. Sonuçta belediye kamuya ait olan bir mülk. Sizin istediğiniz şekilde girip, istediğiniz şekilde derdinizi anlatarak çözüm bulabileceksiniz. Biz bu belediyeyi inşa etmeye çalışıyoruz. Bunun için sözleşmenin altına da dediğim gibi imzamı attım” açıklamasını yaptı.

“DAHA İYİ BİR AYDIN İÇİN TEMELLERİ BİRLİKTE OLUŞTURALIM”

“Şehrimizde şimdiye kadar yaşanan sıkıntıları bir kenara bırakıp artık halkın yararına olan işleri odaklanacağız” diye Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, “Aynı parti içinde olmalarına rağmen yaşanan kavgaları artık bir kenara bırakmak gerek. Ve öncelikle huzur ortamını sağlamak gerekmektedir. Huzur ortamını sağladıktan sonra gelişememiş ve komşuları arasında sıkışıp kalan şehrimizi hizmet etmek olacak. Çünkü Aydın halkı bunu hak etmiyor. En ivedi ve en güçlü şekilde Aydın halkına bunu anlatmamız ve inandırmamız gerekiyor. Aydın'ın gelişebilir olduğunu göstermek gerekiyor. Sorunlarımız zaten belli. 2024 yılında biz hala ulaşımla alakalı sorunları, su ile alakalı sorunları görüyoruz ve birçok aday da bu konuda aynı şeyleri söyleyip aynı vaatlerde bulunuyorlar. Dağlarından yağ, ovalarından bal akan Aydın’ımızın maalesef her tarafından sorun akıyor. Biz bu sorunları gidermek için göreve talibiz. İnşallah Aydın'ı çok güzel yerlere ulaştırabilmek için hep birlikte çalışarak hep birlikte katılarak getireceğiz. Umarım bu konuda gönlünüze girebilirim. Bu nedenle de oylarınıza talibiz. Hem Efeler’i hem Büyükşehir’i kazanarak ve birlikte yöneterek Aydın'ı çok güzel yerlere getireceğimizden emin olabilirsiniz. Genç bir kardeşiniz olarak buradan sandığa gelmenizi, küskün kalmamanızı rica ediyorum. Daha iyi bir Aydın için temelleri birlikte oluşturalım, bunun için fazla vaktimiz yok.” (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.