Takip Et
  • 23 Şubat 2024, Cuma 15:44

“Çerçioğlu, Aydınlıların aklıyla alay ediyor“

Gazeteci Serhan Seyhan, tvDEN’de kendisinin hazırlayıp sunduğu Mevzu Derin programında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydınlıların aklıyla alay ettiğini söyledi.

Seyhan, Aydın’da yıkılıp yıllardır yapılamayan kamu binaları olduğunu, kendilerinin ise yıktıkları bir yeri hemen yenisini yaptıklarını söylediğini belirterek, “Çerçioğlu, Aydınlıların aklıyla alay ediyor. Minibüs garajı yıkılalı kaç yıl oldu? Kendi belediyeleriyle yok senin yok benim kavgası verdiler. Hala mezbelelik olarak duruyor. Mimar Sinan’daki bina da kaç yıl öyle bekledi. Aydınlıların parasıyla kamulaştırılan Taşdöner Sineması da öylece duruyor, sürekli yangın çıkıyor. Aydın Tekstil’in ön kısmını süsleyip, makyajlayıp sundu, onun arkasındaki binalar da hala mezbelelik halinde” dedi.

Çerçioğlu’nun Ege Et’ten emeklilere yüzde 20 indirimli ucuz et vaadinin de akla mantığa ve eşitliğe aykırı olduğunu ifade eden Gazeteci Serhan Seyhan, “Ege Et şubeleri, 2014 seçimleri sonrası tüm ilçelerde hızla açıldı ve açıldığı hızla da kapandı. 17 ilçemizin şu an yaklaşık 10 tanesinde Ege Et şubesi bulunmuyor. Çerçioğlu, Ege Et şubelerinde emeklilere yüzde 20 indirim sağlayacağım demiş. Karacasu’daki emekli Hasan Amca, Ege Et’ten et ya da kıyma almak için toplu taşımaya binecek, Nazilli’ye gelecek ki orada Ege Et şubesi var mı bilmiyorum. Gelecek, ürünlerini alacak, yüzde 20 indirim uygulanacak ve geri dönecek. Bu akla, mantığa sığacak bir durum mu? Ben bunu Aydınlıların takdirine sunuyorum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.