Takip Et

Efeler Belediye Başkanı Yetişkin değişiklik yaparak göreve başladı

Aydın’ın Efeler Belediyesine Başkan seçilen Anıl Yetişkin, mazbatasını aldıktan sonra Belediye hizmet binasına gitti. Başkan Yetişkin, belediye binasına girmeden değişiklik yaptığını, 'Efeler bizim' sloganını, 'Efeler hepimizin' şeklinde değiştirdiğini açıkladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

31 Mart Yerel Seçimlerinin galibi olan CHP’li Anıl Yetişkin, partisinin il ve ilçe başkanları, kendisiyle birlikte göreve seçilen meclis üyeleri ve partilileri ile birlikte Aydın Adliyesi’ne gitti. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Yetişkin il beraberindekiler daha sonra Efeler Belediyesi hizmet binasına geçti.

“EFELER BİZİM DEĞİL, EFELER HEPİMİZİN”

Belediye önünde coşkulu kalabalık ve belediye personeli tarafından karşılanan Başkan Anıl Yetişkin, buradaki topluluğa seslendi. Centilmence bir seçim yarışı olduğunu belirten Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kendisini destek veren başta ailesi ve parti örgütlerine, tüm partilerine teşekkür etti. Başkan Anıl Yetişkin, “Artık görevimizin başına geçeceğiz. Biz 3 slogan ile seçim çalışması yürütmüştük. Birincisi, ‘Özlem Başkanımla güçlüyüz’, ikincisi ‘İşimiz, gücümüz Efeler’ ve üçüncüsü de ‘Efeler bizim’ sloganlarıydı. Ben şu dakika itibariyle şu son sloganı değiştiriyorum, Efeler bizim değil, Efeler hepimizin” dedi.

“CHP'NİN DEĞİL, ARTIK EFELER BELEDİYESİ’NİN BAŞKANIYIM”

Hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit olacağını vurgulayan Başkan Yetişkin, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü;

“Burada doğmuş büyümüş birisi olarak söylüyorum, Efeler çok güzel olacak. Biz hiçbir zaman sen, ben, biz ayrımını yapmaksızın hep birlikte hizmet için çalışacağız. Ben bütün belediye personelinize bugüne kadar olan emekleri için çok teşekkür ediyorum. Onlara da bu süreçte çok ihtiyacımız olduğunu, desteklerini her daim sunacaklarına eminim. 5 yıllık süreç boyunca destekleriyle onlara daha çok teşekkür etmeyi bir borç biliyorum şimdiden. Bugün itibarıyla CHP'nin değil, artık Efeler Belediyesi’nin başkanıyım. Hiç kimseye ayrım yapmaksızın, hiç kimsenin partisine, seçimini veya herhangi bir ayrımına bakmaksızın tümünün Belediye Başkanı olacağız, tüm halkımızda bir olacağız. Herkese de kapımız açık olacak.”

Daha sonra Belediye Başkanlığı makamına çıkan Başkan Anıl Yetişkin, burada tebrikleri kabul etti. Yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle devir-teslim töreninin yarın sabah yapılacağı ifade edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.