Takip Et
  • 8 Mayıs 2024, Çarşamba 17:30

ADÜ’de, ‘6. Çocuk Sanat Şenliği’ gerçekleşti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin hazırladığı “6. Çocuk Sanat Şenliği”, Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu yıl altıncısı düzenlenen Çocuk Şenliğine, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Altın, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cumali Öksüz, 36 farklı okuldan katılım sağlayan okul öncesi çocukları ve öğretmenleri, ADÜ’nün akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Çocukların etkinliklerle deneyimler kazanması ve sosyalleşmesi amacıyla düzenlenen şenlikte ilk olarak, Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda mezun öğrencimiz Burak Cem Beydili ve ADÜ Okul Öncesi Eğitim Korosu’nun icra ettiği çocuk şarkılarından oluşan müzik dinletisi sunuldu. Ardından, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yaklaşık 700’e yakın 3-6 yaş grubu çocuğun katılımıyla gerçekleşen “Açık Hava Oyunları” ile çocukların motor becerilerinin geliştirilmesi hedeflendi.

İki oturumda gerçekleştirilen 6. Çocuk Şenliği, çocuklar ve eğitimcilerin, teşekkürlerini bildirmesi ile sona erdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.