Takip Et

Savaş: “Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar”

Cumhur İttifakı Efeler Seçim Ofisi açılışında konuşan Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş şunları söyledi:

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

“Gördüğüm manzara Aydın’ın hazır olduğunu, Efeler’in hazır olduğunu gösteriyor. Tarihiyle, medeniyeti ile güzel Aydın’ımız yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 15 yıldan bu yana Aydın’da kayıp yıllar var. Kronik sorunları var Aydın’ın. Aydın’da ulaşım, trafik, çileye dönüşmüş vaziyette. Aydın’da altyapı problemi var. Aydın bildiğiniz gibi 1. derece deprem bölgesi, depremle ilgili bir plan yok. Bununla ilgili bir mücadele, çalışma yok. Biz önümüzdeki dönem bu kronik problemleri çözdüğümüz gibi ilimizin büyümesi ve ilimizin gelişmesi adına hep birlikte çalışacağız. Bu şehri birlikte ve beraber yöneteceğiz. Mevcut belediye başkanının bu kronik problemleri çözme noktasında niyeti, gayreti, gayesi ve çalışması yok. Bundan sonra yağmur bereket olarak yağacak, çile olarak yapmayacak. Artık birçok ilin imreneceği bir vilayet haline getireceğiz Aydın’ı. Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimi kazanan, her seçimde birinci olan büyük bir aileyiz. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı da bir başarı hikayesini hep beraber yazacağız inşallah.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katıldığı açılış programına AK Parti ve MHP il ve ilçe başkanları, Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir “Biz bu şehri seviyoruz, hizmet etmek istiyoruz. Şehrimiz Türkiye’nin gözbebeği Aydın’ımız güzel olsun istiyoruz. Düne kadar verdiği sözleri unutanlara Aydınlılar 31 Mart’ta sandıkta gereken cevabı versinler arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.