Takip Et
  • 19 Şubat 2022, Cumartesi

GEÇÇEK Mİ?

Megastar Tarkan bombayı patlattı.

Belki biraz teselli eder, moral verir, umut olur. Hepimize iyi gelir” sözleriyle duyurduğu ‘Geççek’ adlı şarkısını ve klibi dün gece Youtube’ta yayınladı.

Yer yerinden oynadı.Twetter’da bir numara oldu.

Sosyal medyanın yanı sıra, televizyonlar ve haber sitelerinde de ‘Geççek’ konuşuldu gece boyunca.Sevenler de vardı.Eleştirenler de.Hatta derin analiz yapanlar bile.Nedeni belli; seçim atmosferi.Hemen siyasi bir algı başladı.

Tartışmalar sürerken İYİ Parti lideri Meral Akşener de Geççek’i paylaşmasın mı?

Hem de şarkıdan alıntı hashtag’le..

‘Çoğu gitti#Az kaldı’

İşte o anda fırtına koptu.

CNN’de Hande Fırat’ın sunduğu programda şarkı bir anda ‘proje’ ilan edildi.

Zafer Şahin verdi veriştirdi.Tarkan’ın şarkıları siyasi, sevmem. Ben türkü dinlerim.’Hatta, Tarkan’ın eski şarkılarından 15 Temmuz bağlantıları bile yapanlar oldu.

Zaten Şu Zafer Şahin,hukukcu olan ve her programda tüküre tüküre konuşan Ersan şen, ve Cem Küçük bu üçlünün her konu hakkında mutlaka bi fikri var.

Altı muhalefet liderinin buluşması konuşulurken bir anda söz yine Geççek’e geldi. Geççek o buluşmadan daha çok konuşuldu.Diğer kanallarda kim bilir neler söylendi.Bir ara Sağlık Bakanı’nın şarkıyı paylaştığı iddiası ortaya atıldı.Klipte de ağırlıklı olarak pandemi dönemi var.Ama hesap sahte çıktı.

Bu arada ben de neymiş bu geççek diye baktım ne söylemiş diye Neden bu kadar çok konuşuldu bende dinliyeyim dedim dinledim de ne diyor sözlerde,

Biz hep hayata meydan okumadık mı?

Sen ferah tut içini

Biz neleri atlatmadık ki

Geççek geççek elbet bu da geççek

Gör bak umudun gününü gün etçek

Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman

O çiçekten günler çok yakın inan

Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek

Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek

Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman.”

Eee ne var bunda anlamadım Türk Milleti olarak başımıza bir şey geldiğinde bu da geçe-çek demiyor muyuz ?Anladığım kadarıyla şarkının sözlerine takılanlar şu kısma takıldı gİtcek gitcek geldiği gibi gitçek her şeyin bir sonu var bu çilede bitçek kısmına takıldılar diye düşünüyorum.

Yemişim siyasetini, mesajını, projesini Elektrik faturası 400 TL. gelmiş gitceği yok pazar market zaten yangın yeri Benzin almış başını gidiyor bu tür kısır döngülerle işimiz olma-malı öküz altında buzağı aramayalım kalın sağlıcakla… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.