Takip Et
  • 5 Şubat 2022, Cumartesi

İmamoğlu’na büyük ders

Balıkçı mevzusu daha çok su kaldıracak gibi.Öyle ki tüm tv kanalları ve tüm yorumcular saatlerce tartışıyor.

Tartışmaların odağındaki İmamoğlu ise henüz büyükelçiyle ne konuştuğunu söylememekte ısrarcı.Bu durum ciddi bir imaj kaybına uğrattı.

Selde, depremde ve kar fırtınasında…

Üç ayrı olayda da sınıfı geçemeyen İmamoğlu’nun balıkçıda İngiliz büyükelçi ile görüşmüş olması da CHP kulislerindeki en önemli maddelerden biri.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kulis peşinde olduğu bir kez daha ortaya çıktı İmamoğlu’nun. Genel merkezde İmamoğlu aleyhine bir hava esiyor.Kılıçdaroğlu’nun uyarılarına rağmen Cumhurbaşkanlığı adaylığı için her fırsatı kollayan Ekrem İmamoğlu’na tepki var. Bunun yanı sıra balıkçıdaki fotoğrafı çekenin kim olduğunu tespit etmek için içeride bazı mücadeleler verdiği de konuşuluyor.

Peki, “o fotoğrafın arkasında ya Kılıçdaroğlu varsa” sorusu kulislerde ve tv programlarında en çok konuşulanlardan.

Hiç şüphesiz İmamoğlu’nun bu duruma düşmesi Kılıçdaroğlu’nu aslında sevindiren olaylardan biri oldu.

İmamoğlu’nun giderek adaylıktan uzaklaşmasını isteyen ve “belediye başkanlarımızın bir dönem daha görev almasını istiyorum” şeklinde açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu’nun haklılığı ortaya çıkmış oldu.

İmamoğlu kendisini savunanları da mahcup etti o gece.Başkanımız balıkçıya gitmedi şeklinde twitler atıldı. Ama daha sonra herkes teker teker twitlerini silmek zorunda kaldı.

Mehmet Bekaroğlu, Barış Yarkadaş gibi isimler kamuoyundan özür diledi.

Yani İmamoğlu kendisini sevenleri de yarı yolda bıraktı.

Üstelik bir saat oturdum dediği balıkçıda üç saat oturduğu ortaya çıktı.Üste çıkmaya çalıştıkça detaylarda çıktıkca çıkıyor.

Olayın bir de Murat Ongun cephesi var.Telefonşa katıldığı bir programda konuşmasını ve verdiği cevapları konuklara üsten üsten konuşması dikkatimi çekmişti ne diodu o telefon bağlantısında

“Sıcacık evlerinizden oturup twit atıyorsunuz ey troller” diye konuşan Ongun’un aynı dakikalarda Cenevre’de kar tatilinde olduğunun ortaya çıkması kendisinide sorfulatır duruma düşürdü.Kısaca dürüst olmadığınız takdirde Allah bir şekilde mevzuları ayağınıza doluyor. Halbuki sürecin en başında Ongun açık yüreklilikle nerede olduğunu yazsa ya da yolda kalanlara trol demese hiç bu durumlar yaşanmayacaktı.

İmamoğlu da balıkçıya gittiğini baştan kabul etse kendisini sevenleri hayal kırıklığına uğratmayacaktı.Mesele de zaten tam da bu. Siz plan yaparken kaderin planını görebilmek. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.