Takip Et
  • 15 Ocak 2022, Cumartesi

MUHALEFETİN PKK ÇIKMAZI

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, terörist kampında öldürülen sevgilisiyle çekildiği fotoğraflarıyla gündeme geldi. 2017'de öldürülen 4 teröristten Volkan Bora'nın cep telefonunda yapılan incelemede bulunan fotoğrafların ardından, Semra Güzel'in milletvekilliği tartışmalara neden oldu.Kuzey Irak'ta çekilen fotoğraflara tepkiler çığ gibi büyürken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçti.HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlanacağının açıklanmasının hemen ardından, Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı.

Peki muhalefet ne yaptı tabikki türlü senoryolar iktidarı suçlayıcı ifadeler, ama içlerinden biride çıkıp teröre bir tek söz söylemedi söyleyemedi.

Bırakın kardeşim yok 2014 de çekilmiş yok iktidarın açılım sürecinde çekilmiş zırvalamalarını,birinizde çıkın diyinki pkk bir terör örgütüdür bu kabul edilemez bir şeydir diye ama nerdee şimdi dokunulmazlığının kaldırılması için meclise gelen fezlekeye ne mi ? diyecekler tabiki hayır diyecekler tıpkı sınır ötesi harekatın devem etmesine hayır dedikleri gibi.Diğer ortağını merak ediyorsanız tabiki oda iyi polisi oynayacak ve fezlekeye evet diyecek istemese de bu böyle olacak oy uğruna neler yapılıyor akıl alır gibi değil.

Kendisini Milliyetçi sanan bir dönemin "sözde"Asena Meral Ablası da fezlekeye evet dicekmiş fezlekeyi bekleyeceğine çık bu rezilliğe bu kepazeliğe bir şeyler söyle. iktidar olma uğruna birlikte yol yürüdükleriniz sizi bir gün yarı yolda bırakırsa şaşırmam.

CHP'liler hep soruyor ya hani.Neden bir türlü iktidar olamıyoruz diye.İşte cevabı bu satırların yüzlerine vurulması kadar basit.İnanın Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı Terör iş birlikçilerine üzülen,Terör iş birlikçilerinin cenazesinde boy gösterenleri hemen kovardı CHP'den.

Vukuat bir değil iki değil.

Daha önce de DHKP-C'lilerin cenazesinde ağlamıştı CHP'li vekiller.

Utanmadan onlar mazlumdu demişlerdi.Terör örgütleriyle bu kadar samimi olmak istiyorsanız

Buyurun HDP orada! Buyurun DHKPC orada! Türkiye'nin karşısında kim varsa orada CHP var.

SİHA'larla destan yazarsınız Genel Başkan Yardımcıları "vurduklarınız terörist değildi" diye ağlanır

Yunanistan ile Doğu Akdeniz'de bir mücadeleye girersiniz "ama Yunanistan da haklı olabilir" minvalinde sözler duyulur.Libya'da tüm planları bozarsınız "bizim Libya'da ne işimiz var" diyerek gümbürtü koparırlar.Doğalgaz bulursunuz "ülke için hiçbir şey ifade etmiyor" açıklamasını yaparlar.

Bir düşünsenize ABD li bir senato üyesinin böyle bir fotografı ortaya çıksaydı veya Rusya’da bu durum olsa ne olurdu ne mi ? olurdu çok basit hemen kapınızda bitiverirlerdi.

Düşünsenize ABD’de Deaş bir parti kurmuş. Bu parti Meclis’e girmiş.Sonra da Biden’ı indirmek için muhalefet Deaş’ın kurduğu partiyle iş birliği yapmış. New York belediyesi de kadrolarına Deaş’lı militanlar ile doldurmuş.

Elinizi vicdanınıza koyun ve sadece bir dakika hayal edin.Sizce ne olurdu? ABD’de bugün neler yaşanırdı?

Joe Biden'ın yatırım yaptığı ve Kılıçdaroğlu'nun "dostlarımız" diye tarif ettiği muhalefet, işte bu muhalefet. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.