Takip Et
  • 18 Eylül 2017, Pazartesi

ÇARŞI HER ŞEYE KARŞI

Ana muhalefet partisi genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin savunmasını güçlendirmek adına Rusya`dan ileri teknoloji hava savunma sistemi S400'leri almasına karşı çıkması eleştirmesi anlaşılır gibi değil. Kemal Bey yine uzmanlığını konuşturarak S400 lerin NATO silah sistemleri ile uyumlu olmadıklarını söyleyivermiş ve Yunanista'nın Rusya'dan S300'leri alıp Girit Adası'na yerleştirdiğini unutmuş gözüküyor. Rahmetli Demirel'in deyimi ile "Binaaley Batı – Nato – Amerika bize ileri savunma sistemleri vermiş de biz almamış mıyız?". Önlerin de eğilmeyince bize sömürge muamelesi yapan Batı paramızla aldığımız savunma gereçlerini yedek parçalarını bile vermiyorlar. Türkiye savunmasını güçlendirip başının çaresine bakmasın mı? Muhalefet etmek demek iktidarın yaptığı her şeye gözü kapalı karşı olmadığını düşünüyorum. Muhalefet etmeyi iktidarın yaptığı her şeye karşı olmak olarak anlayan bir ekibe Türk milletinin iktidar vereceğini unmak Türk milletini tanımamaktır. Adam CHP milletvekili "Üçüncü hava limanına ne lüzum var?.. Atatürk hava limanını biraz genişletirsin 2025'e kadar yeter diyor", 2025'ten sonrasını hiç düşünmüyor. Ne yazık ki ana muhalefetin bugüne kadar icraatlarından eleştirmediğim karşı çıkmadığım bir tanesini bile gören bilen duyan var mı? Sanki çarşı her şeye karşı. Sayın Kılıçdaroğlu Alman şansölyesinin Türkiye'yi seçim malzemesi yapması üzerine Türkiye sadece AKP den ibaret değil diyerek destek mesajı vermesi Türkiye düşmanlarına cesaret vermesi Türkiye düşmanlarına karşı iktidarı ile muhalefetiyle birlik olmak yerine Türkiye düşmanlarına cesaret vermesi neyle izah edilir. Ayıp ayıp. Bu ülke 80 milyon olarak hepimizin. Ülkemiz zarar görürse 80 milyon zarar görür. Tayyip ERDOĞAN ve AK Parti zarar görsün de ne olursa olsun diye düşünmek eşine kızıp evin içerisindeyken oturduğu evi ateşe vermekle aynıdır. 2001 krizini düşünün, hepimizin üzerinden silindir geçmedi mi?

 

Bir de Kandil'deki terörist başları ile aynı dili kullanıp silahlı İHA'lar tarafından tespit edilip imha edilen teröristler için devleti suçlamak teröristler için piknik yapan vatandaşlar demek terör örgütünün ve destekçilerinin hamiliğini yapmak Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarına belki yakışabilir ancak ATATÜRK`ün kurduğu CHP'ye hiç yakışmadı. CHP'ye gönül veren vatandaşlarımızın da tasvip edip onayladığını düşünmüyorum. Hdpkk'nın desteğini almak adına bu manevraların milletimiz nezdinde bir bedeli olacağı muhakkatır.

 

Sevgili dostlar gençliğinde emperyalizmle mücadele adına kahrolsun emperyalizm kahrolsun Amerika diyerek sol yumrukları havada yürüyenlerin bugün emperyalistler aynı dili kullanıp emperyalistlerden şefaat dilenmelerine bakıyorum da bizim eski solcuların evrim geçirmiş olduğunu düşünüyorum.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.