Takip Et
  • 7 Ağustos 2015, Cuma

Bu filmi çok gördük

12 Eylül 1980 öncesi sağ sol çatışmalarında kullanılan silahların aynı elden çıktığını, sağ ve sol görüşe sahip gençlerin aynı karanlık odaklarca kontrol edildiğini, binlerce gencimizi kaybettikten sonra anladık.

12 Eylül askeri darbesi ile de binlerce genç ceza evlerine gönderildi. Ancak o zaman olduğu gibi bu günde ele başlar belli değil? Geçtiğimiz günlerde 3 tane terör örgütünün aynı anda Türkiye’ye saldırması nasıl yorumlanabilir. DAEŞ – DHKPC – PKK ile birlikte hareket eden üst aklın; Türkiye’ye zarara sokmak için iplerini elinde tuttuğu terör örgütlerini aynı anda harekete geçirip, Türkiye’yi diz çökerteceklerini düşünenler “Türkiye’nin hala eski Türkiye olduğunu, 3 tane terör örgütü ile birlikte paralel örgüt desteği ile Türkiye’nin işini bitirmeyi” hayal etmişler. Ancak bir şeyin farkına varamamışlar. Oda artık Türkiye eski Türkiye değil.

-----------------------------------------------------

Terör örgütleri; Yol kesip araç yakarken, Doğu ve Güneydoğunun çehresini değiştirecek büyük yatırımlara mani olmak için Müteahhitlerin makinalarını yakarken, polisimizi askerimizi kalleşçe arkadan vururken, yüzünü kapatıp anasının eteğini giyip güvenlik güçlerine saldıran teröristleri dahi kınayamayan, lanetleyemeyen, paralel okyanus ötesi medyası “İki polis için bu kadar bomba atılır mı? Kandilde siviller vuruldu.” gibi akla ziyan açıklamalar yaparak yazıp söyleyebiliyorlar.

Ulan Çakallar; Kandilde Pazar kuruluyor da siviller oraya pazara mı gitmişler? Siz insanların aklıyla alay mı ediyorsunuz. Biz bir askerimizi, bir polisimizi binlerce teröriste değişmeyiz. Eğer siz insansanız ve cesaretiniz varsa Filistin’de yakılan 18 aylık bebek için İsrail’i, Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa’ ı sürekli basan, postalları ile mescidi aksaya giren, çiğneyen İsrail askerlerini ve Hükümetini, İsrail’in zulmünü her şartta destekleyen Yahudi lobisini kınayın. Onları lanetleyin de tüm Türkiye görsün. İyi bilinmelidir ki;

Türkiye eski Türkiye değildir. Allah’ın izniyle her türlü tezgâhı bozacak güç ve kabiliyettedir.

-----------------------------------------------------

Terörün azmasına vesile olan seçimlerde “Zerdüştlüğü” savunanlara bir oy fazla oy toplayabilmek için, bir yerlerini yırtan paralel oyuncuların;

Varsa vicdanları? Sızlıyor mu bilmiyorum?

İyi bilinmelidir ki bu gemi batarsa hepimiz zarar görürüz. Gemi batsın “Falanlar zarar görsün, ben de zarar görürüm ama” yeter ki “Falanlar zarar görsün de” demek intihardır. Bu da en büyük günahtır.

Sevgili dostlar kimlerin kimlerle iş tuttuğu son zamanlarda ortaya çıkmaya başladı. Bir süre önce meslekten atılmış bir savcı, sanki vatanseverliğini göstermek için bir Tweet atıyor. “Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.” Altına da Kemal Atatürk yazıyor. Bir vatandaşta buna Tweet ile cevap veriyor. “Soruları çalacağınıza biraz kitap okusaydınız. Bu sözün Atatürk’e değil Mehmet Akif’e ait olduğunu bilirdiniz.” Vatandaş taşı gediğine koymuş.

Aynı eski Savcı bir Tweet daha atıyor; “Gezi kalkışmasında PKK’da destek vermiş olsaydı bugün bu hükümet olmayacaktı.” Yazık hainler her yeri sarmış. Himmet paralarını kumarda batıran birisine “Kendi parasıyla oynamış kime ne” diyen zihniyete ne denebilir ki.

-----------------------------------------------------

İbrahim Aleyhisselam kuşlarla konuşuyordu. Bir gün kanadı kırık bir kuş İbrahim Aleyhisselama şikayete gelir; “Falan kişi benim kanadımı kırdı.” İbrahim Aleyhisselamda o kişiyi huzura çağırır. Kuşun kanadını neden kırdığını sorar. O kişi; “Yaklaştım kaçmadı. Daha da yaklaştım yine kaçmadı. Tutmak için yaklaştım. Elimi uzattım. Kaçıverdi. Kanadı elimde kaldı.” der.

İbrahim Aleyhisselam “Kısasa kısas senin de kolun kırılacak” der. Kuş devreye girer. “Kanadını kırmayın, cüppesini çıkartın, onun sırtında cüppesi var diye ben derviş zannettim. Derviş bana zarar vermezdi. Cüppesini çıkartın ki başkası da derviş zannedip zarar görmesin.” der…

Bilmem anlatabildim mi? 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.