Takip Et
  • 5 Eylül 2016, Pazartesi

Fabrika ayarlarına dönüş

15 Temmuz kalkışmasından sonra, devletin yanında yer alıp, aynı zamanda Yenikapı ruhundan etkilenen Doğan Medyasının fabrika ayarlarına dönmüş olduğu görülüyor.

Hani geçmişte “411 El Kaosa Kalktı” diye attıkları manşetler unutulmadı ve yeniden eski haline dönmeye başladığını görüyoruz. Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu, Doğan Medyasının peşine mi takıldı? Yoksa tehditlere boyun mu eğdi? Doğrusu anlamakta güçlük çekilmekte. Kılıçdaroğlu’nun ferhende olsa nazlanarak Yenikapı’ya gitmesi, birlik beraberlik görüntüsü vermesi açısından önemliydi ve takdir toplamıştı. 15 Temmuz Kalkışmasından sonra FETÖ terör örgütünün karşısında duran CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu, FETÖ tetikçisi kaçak bir gazetecinin Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu CHP konvoyuna Artvin’de yapılan saldırının ardından (Faşizm’e destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahildir. Bu daha başlangıç.) diye tweet atmasından sonra sayın Kılıçdaroğlu’nun sayın Cumhurbaşkanına ve hükümete karşı Yenikapı ruhunun tam tersine ortamı gerecek söylemlerde bulunması, fabrika ayarlarına dönmesi, FETÖ tetikçisi kaçak gazetecinin attığı tehdit tweeti, hedefine ulaştı mı? diye düşünüyor insan.

1- Bu tweeti atan kaçak gazeteci sayın Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu CHP konvoyuna yapılan suikast saldırısını FETÖ adına üstlenmiş olmuyor mu?

2- FETÖ tetikçisinin böyle tehdit kokan tweeti atması saldırıyı önceden bildiğini akla getirmiyor mu?

Akla gelen şey sayın Kılıçdaroğlu, ya tehditlere boyun eğdi? Ya da CHP içerisindeki şahinlerin baskısına boyun eğdi? Sayın Cumhurbaşkanı tarafından AK Parti-CHP-MHP Genel başkanlarının Külliye ye davet edilmesi, daha sonra yine sayın Başbakan tarafından Çankaya Köşküne davet edilip AK Parti-CHP-MHP Genel başkanlarının bir araya gelmesinin ardından sayın Kılıçdaroğlu’nun, HDP’nin de çağrılması gerektiğini vefaatle söylemesi, CHP içerisindeki şahinlerin baskısı karşısında HDP’nin de toplantılarda bulunması gerektiğini söylediğini düşünüyorum. Oysa terör örgütünü kınayamayan, her gün alçakça saldırılarını devam ettiren PKK gibi terör örgütlerini lanetleyemeyen, terör örgütüyle arasına mesafe koymak şöyle dursun; terör örgütünün temsilcisi gibi hareket etmekten çekinmeyen, Kandil’den bir türlü kopamayan, hiçbir etkinliğinde ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmayan bir partinin devletin mahrem bilgilerinin konuşulduğu liderler toplantısına çağırılmasını, CHP’nin de sayın Kılıçdaroğlu’nun da gerçekten istediğini düşünmüyorum.

Özetle ülkenin zor günlerden geçtiği bu dönemlerde durup dururken sert muhalefete dönmek CHP’ye ne kazandıracak hep birlikte göreceğiz.

FETÖ Terör Örgütü Terörist başının takipçilerine son talimatı!

Gazete okumayın, TV seyretmeyin. Kafanız karışmasın!

Artık yorumunu siz yapın.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.