Takip Et
  • 9 Ocak 2017, Pazartesi

DEVLET YALAKASI

15 Temmuz’da üzerinde milletin, devletin verdiği üniformayı taşıyan teröristler, devletimize, milletimize ihanet etmiş, kendilerine emanet edilen, vatan savunması için kullanmaları gereken tankları, topları, uçakları, helikopterleri, silahları millete karşı kullanmış, işgal ordusu gibi milletin askerine, polisine, demokrasinin tecelligahı olan milletin meclisine (TBMM) karşı kullanmışlar, milletin emanetine ihanet etmişlerdir. 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanı ile canlı bağlantıya geçip Cumhurbaşkanımızın mesajlarını canlı olarak CNN TÜRK ekranlarından milletimize ulaştıran Hande FIRAT hanımefendinin yazmış olduğu o geceyi anlatan (24 Saat 15 Temmuz'un Kamera Arkası) adlı kitabı bir solukta okudum. Kitabı okuduktan sonra FETÖ Terör Örgütü'ne mensup ihanet çetesi mensubu üniformalı teröristleri ve bu habis ur misali devletimizin kılcal damarlarına kadar yerleşen hainleri daha iyi tanıdığımı düşünüyorum.

15 Temmuz gecesi T.C.'nin yönetim yeri olan başkentimizi darmadağın eden üniformalı teröristler, ülkemizin savunulması için kendilerine emanet edilen F-16‘larla, helikopterlerle, gözbebeğimiz Özel Harekât'ı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nü, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü, Çankaya Köşkü'nü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni bombalamış, darbeye karşı duran sivil halka ölüm yağdırmışlar daha da önemlisi Türkiye’nin gören gözü, işiten kulağı olan TÜRKSAT'ı bombalayarak Türkiye’nin gören gözünü, işiten kulağını, TÜRKSAT'ı imha edip Türkiye’nin işgalinin önünü açmak istemişlerdir.

Genelkurmay'ı işgal ederken bu üniformalı teröristler, Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrulgazi ÖZKÜRKÇÜ paşayı derdest etmişler, kelepçelemişler, 'Yürü devlet yalakası' diyerek, merdivenlerden sürükleyerek bir odaya götürmüşler kafasına dipçik ile vurmuşlar, kafasını eliyle bastıran bir üniformalı terörist, 'Devlet yalakası, sonunuz geldi'' diyormuş.

Dikkatinizi çekerim, hükümet yalakası falan demiyor, devlet yalakası diyor. Anlaşılıyor ki bu haysiyet ve şerefini Pensilvanya ve yabancı istihbarat örgütlerine teslim etmiş zavallıların amacı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmak, kadim devletimizi yok etmek olduğu anlaşılıyor.

Akıncı Üssü adı verilen Mürted Üssü'nde ele geçirilen 1000'e yakın ceset torbası da ele alınırsa bunlara tabi olmayan şerefli Türk subayları ve devlet büyüklerinin infaz edileceği anlaşılıyor.

Sevgili dostlar, takke düşmüş kel görünmüştür. Bu örgütün ihaneti artık belgelenmiştir. Bu saatten sonra bunlara sempati duyan, acıyan kim varsa bana göre bu ihanet örgütü mensupları ile hiç farkı yoktur.

Devlet Yalakası ÖYLE Mİ? 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.