Takip Et
  • 21 Haziran 2018, Perşembe

GÖZÜNÜZ AYDIN

2018/ 24 Haziran seçimleri yaklaşırken olmaz olamaz denilen birçok şeyin oluşuna şahit oluyoruz. 3 hatta 4 benzemezlerin ittifaklarına şahit olduk ve üç tane Cumhurbaşkanı Adayı'nın Demirtaş aşkı nedense birden depreşiverdi! Hep bir ağızdan Demirtaş hapisten çıkmalı şarkısını söylemeye başlayıverdiler. Sanki meydanlarda 'Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz' deyen Demirtaş değilmiş, sanki 6-7 Ekim olaylarının fitilini ateşleyen Demirtaş değilmiş, sanki 6-7 Ekim olaylarında Demirtaş'ın çağrısı ile ellinin üzerinde insanımız katledilmemiş, sanki kurban eti dağıtırken 15 yaşında gencecik bir çocuk olan Yasin Börü hunharca katledilmemiş gibi. Yazık. Bir de maşallah Cumhurbaşkanı adayları aslı yok yaylasında bin beşyüz koyunum var benim, herkes kesesinden yesin içsi;, ziyafetim, saltanatım var benim der gibi, kredi kartı borçlarını, tüketim kredisi borçlarını silmekden tutunda neredeyse herkese maaş vermeye kadar uçuk vaatler. Biriside çıkmış AK Parti'nin başlattığı tüm yatırımları durduracağını, Çanakkale Köprüsü israf, hızlı trene lüzum yok göçü artırır demez mi! Allah, akıl fikir versin.

 

Sevgili dostlar! Millet ittifakı dedikleri ittifak partilerinin seçim beyannemelerinde PKK ve FETÖ terör örgütleri ile mücadele konusunda tek bir satır gören var mı! Eğer gören varsa bana da söylesin, bende oyumu vereyim. Bu olay nedir biliyor musunuz! Kanımca FETÖ ve PKK/HDP sempatizanlarına mesajdır ki onlara sizinle mücadele etmeyeceğiz demek değilse nedir? Bir de CHP'nin özerklik vaadine ne dersiniz! Bu ülke kırk yıldır PKK terörüyle boşuna mı mücadele etti, Binlerce şehidi boşuna mı verdik, boşuna mı ülkemizin kaynaklarını terörle mücadelede harcadık, hendek olaylarında PKK ve HDP'nin isteği bu değil miydi? Yerel yönetimlere özerkliğin ne olduğunu açıklasalarda milletimiz, daha ziyade Atatürkçü CHP'li dostlarımız, özerkliğin polis gücü ve eğitim gibi bazı Bakanlıklar'ın görevlerinin belediyelere bağlanacağını, yani HDP'li belediyelere polis gücü ve eğitimin bağlanacağını, doğu ve güneydoğuda HDP'li belediyelerde güvenlik gücünü PKK'lı teröristlerin oluşturacağını söylesenizde millet bilse ya. Sadece yapılanları yıkmak, durdurmak ve satmak olan vaatlere milletimiz pirim verecek mi, hep beraber göreceğiz.

 

Sevgili CHP'li dostlar! CHP Üst Yönetimi'nden Özgür Özel'in bir televizyon programı vardı birkaç gün önce izlediniz mi? İzlemediyseniz ben söyleyeyim, eğer Sayın İnce, Cumhurbaşkanı seçilirse, GÖZÜNÜZ AYDIN! Demirtaş veya bir HDP'li Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak! Herhalde İç İşleri veya Milli Savunma Bakanlıkları'ndan birisi de onlara bağlanır! Üçü açık ne kadar gizlemeye çalışsalarda dördüncüsünün HDPKK olduğu meydanda olan, sırıtan bu benzemezler ittifakına gönül huzuru ile oyunuzu verebilecek misiniz? Eğer her şey meydanda aleni iken, kırk yıldır binlerce verdiğimiz şehitlere, refahımız için çocuklarımızın geleceği için harcanması gereken kaynakların terörle mücadeleye harcanmasına, anaların göz yaşlarına rağmen seçim beyannamelerinde PKK ve FETÖ terör örgütleriyle mücadele ve 15 temmuzdan bir satırla bile bahsetmeyenlere oy verecekseniz, artık sözün bittiği yerdeyiz demektir vesselam. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.